Logo delftopzondag.nl
De daktuin van de bieb, een bijzonder stukje natuur in een druk gedeelte van de stad.
De daktuin van de bieb, een bijzonder stukje natuur in een druk gedeelte van de stad.

Nieuw aanbod in het centrum van Delft

  wonen

DELFT - Met genoegen ziet Jeroen Hogetoorn van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars het aanbod van nieuwbouw appartementen in Delft weer wat toenemen.

In de tweede helft van dit jaar zien we dat een aantal nieuwe projecten op de markt komen waaronder De Bieb. De Bieb ligt midden in het levendige, authentieke centrum van Delft en dankt haar naam aan de oude gemeentelijke bibliotheek die daar tot 2010 was gevestigd. In de directe omgeving geniet u van al het moois dat Delft te bieden heeft; monumentale panden, kunst, cultuur maar bovenal een rijke historie die in de hele stad voelbaar is. Allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bioscoop, horecazaken en sportscholen zijn op loopafstand. “Het aanbod sluit uitstekend aan op de behoefte uit de markt en dat is te merken aan het positieve aantal inschrijvingen dat we al hebben mogen ontvangen. De inschrijving sluit op maandag 10 augustus 2020 om 17.00 uur, dus er is nog tijd is om uw keuze te maken”, aldus Jeroen Hogetoorn
Het complex zal bestaan uit een totaal van 19 woningen. Er komen 17 ruime appartementen beschikbaar variërend in grootte van circa 95 – 119 vierkante meter. Daarnaast zijn er twee penthouses gesitueerd op de bovenste (derde) etage waar de keuze bestaat uit twee varianten van respectievelijk 122 en 143 vierkante meter. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging. Uiteraard zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en koeling.
Bijzonder aan dit project is naast de fraaie ligging in het hart van het centrum de mooie daktuin van circa 850 vierkante meter met een heerlijke buitenruimte voor de bewoners. Bij het ontwerp hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Door het gebruik van een baanbrekende lichtgewicht daktuinopbouw kunnen er groene eilanden worden gemaakt die privacy, rust en ruimte bieden. Met een natuur- inclusief kruidenmengsel en bloeiende bomen zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan in een druk gedeelte van de stad. Verschillende zitplaatsen en mogelijkheden tot afzondering dragen bij aan de kracht van dit daktuinontwerp. Belangstellenden kunnen kijken op de website www.debieb.nu of even langs lopen bij het kantoor in de binnenstad, aan de Oude Delft 110a. Meer informatie: (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.
De laatste kans: de inschrijving voor dit project sluit op maandag 10 augustus om 17.00 uur.

Meer berichten