Pascal de Roo van ZO Makelaars geeft graag informatie over wat de eWidget voor jouw woning kan betekenen (Foto: PR).
Pascal de Roo van ZO Makelaars geeft graag informatie over wat de eWidget voor jouw woning kan betekenen (Foto: PR).

eWidget geeft advies over duurzaamheid

wonen

DELFT- Het is geen geheim dat makelaars regelmatig vragen krijgen over energielasten en verduurzaming. Maar dit is niet hun kernactiviteit en kost vaak veel tijd. Daarom is de eWidget zo waardevol voor consumenten. Door deze tool op onze website te plaatsen, kunnen we kijkers en kopers waardevol advies geven op het gebied van duurzaamheid, zonder zelf urenlang onderzoek te hoeven doen. Het biedt een win-winsituatie: tevreden klanten én tijdsbesparing. De eWidget van ZO Makelaars is daarom de perfecte tool om eenvoudig energieadvies te bieden en alles samen te brengen.

Slimme applicatie
Stel je voor: een handige tool die al jouw vragen over energieverbruik en verduurzaming beantwoordt. Dat is precies wat we doen! Deze slimme applicatie combineert data uit verschillende bronnen, zoals het CRM-systeem van onze makelaar, publieke databases en gebruikersinvoer, om een uitgebreid rapport op te stellen. En het beste van alles? Dit rapport ontvang je gewoon per e-mail.

Wat in het rapport?
Het rapport is een schat aan informatie. Je vindt er onder andere:

Een overzicht van het verwachte gas- en elektriciteitsverbruik, inclusief de kosten per maand;

Mogelijke verduurzamingsmogelijkheden voor de woning;

Een overzicht van het verwachte gas- en elektriciteitsverbruik NA verduurzaming;

De benodigde eenmalige investering;

Subsidiemogelijkheden;

De terugverdientijd;

De verwachte waardestijging van de woning na verduurzaming;

Het verwachte nieuwe energielabel.

Verduurzamen woning
Bij verduurzamen van de woning kun je denken aan het aanbrengen van isolatie of tochtwering en goede ventilatie, het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler, verbouwen, reparatie en duurzaam tuinieren door middel van het planten van groen en zorgen voor biodiversiteit.  

Voorlopers
Met de eWidget zijn Moving Digital en ZO Makelaars de pioniers op de woningmarkt. We bieden als eerste een geschikte oplossing voor misschien wel het belangrijkste onderwerp in de vastgoedwereld. Bij ZO Makelaars kun je de applicatie zelfs vinden bij bijna elk pand dat te koop staat op onze website, www.zomakelaars.nl.

Kracht eWidget
Ben jij benieuwd naar wat de eWidget voor jouw woning kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website van ZO Makelaars en ontdek hoe deze innovatieve tool jou kan helpen om de beste keuzes te maken op het gebied van energieverbruik en verduurzaming. Aarzel niet om contact op te nemen met Pascal de Roo, makelaar bij ZO makelaars.

Contact
ZO Makelaars
Van Foreestweg 4
2614 CJ Delft
015-2129988
www.zomakelaars.nl