Lisette, Jeroen en Rens voor het kantoor op de hoek van de Boterbrug en de Oude Delft.
Lisette, Jeroen en Rens voor het kantoor op de hoek van de Boterbrug en de Oude Delft.

Krapte op de woningmarkt in Delft te lijf via nieuwbouw bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

wonen

DELFT – Met vier nieuwbouwprojecten moet er meer ruimte komen op de woningmarkt. Makelaarskantoor Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars heeft in het aanbod INK Apartments, De Poortmeesters, Gezicht op Delft en De Bieb.

Een ‘oververhitte’ woningmarkt, met meer vraag dan aanbod, dat is de huidige situatie op de woningmarkt in één zin samengevat. Mede door maatregelen van het kabinet met afschaffing van de overdrachtsbelasting voor starters, verwacht Jeroen Hogetoorn dat de krapte de komende jaren wel zal aanhouden. “In het algemeen wordt er te weinig gebouwd om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Gelukkig is de Delftse woningmarkt behoorlijk in beweging, onder andere door een groot aantal nieuwbouwwoningen in het centrum en Nieuw Delft. Daarmee is er meer woningaanbod en komt doorstroming op gang.”
Via Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars wordt op dit moment een viertal echt fraaie projecten aangeboden. In feite is er voor elk wat wils: grote appartementen in Gezicht op Delft, een prachtige binnenstedelijke invulling op de plek van de oude bibliotheek in het centrum (De Bieb) met een divers aanbod, fraaie en brede stadswoningen en appartementen in De Poortmeesters. “En een parkeerplaats is bij vrijwel alle woningen inbegrepen. In de afgelopen weken is de verkoop van de appartementen in Gezicht op Delft en de verkoop van ‘toren I’ in het project INK gestart. Zowel Gezicht op Delft als INK zijn lopende projecten, bij INK is de verkoop van de tweede toren nu gestart en bij Gezicht op Delft is een herstart vanwege aanpassing van het bouwprogramma in de directe omgeving. De verkoop loopt goed, maar er zijn in alle projecten nog diverse opties voor u.”

Interesse?
“Bij interesse in één van de projecten informeren wij u graag. Neemt u contact op met ons kantoor, of loop, met gepaste afstand, eens bij ons binnen op de hoek van de Boterbrug en de Oude Delft 110A. Dat kan ook op zaterdagen! Wij helpen u graag verder.”

Nieuwbouwspecialisten
Nieuwbouwspecialist bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars zijn Jeroen Hogetoorn, Rens Jeursen, Nicoline Brunt en Lisette Beurskens, bereikbaar via
nieuwbouw@vansilfhout.nl.

Van Silfhout & Hogetoorn
Wereldmakelaars
Oude Delft 110A
2611 CE Delft
(015) 212 52 88
www.vansilfhout.nl