Afbeelding
Foto: Martijn Linthorst

Vijf tips om sneller jouw droomhuis te kunnen scoren

advertenties

Je droomhuis vinden is lastig! Van Silfhout & Hogetoorn wereldmakelaars geeft vijf tips hoe jij veel sneller een voet tussen de deur krijgt!

1. Wees je concurrenten een stap voor! Wanneer je iemand van Van Silfhout & Hogetoorn inschakelt als aankoopmakelaar, krijg je iedere ochtend een mailtje met een overzicht van de laatste huizen die op de markt zijn gekomen. Een dag later komen deze woningen pas op Funda, dus je hebt een aardige voorsprong op de rest.

2. Wanneer je je droomhuis hebt gevonden, is het heel verleidelijk om direct een flink bedrag te bieden, zodat je zeker weet dat jij het krijgt. En dat is precies waar de makelaars je voor kunnen behoeden. Als grootste makelaarskantoor van Delft zorgt van Silfhout & Hogetoorn ervoor dat je jezelf niet verliest in een huis en uiteindelijk met een veel te hoge hypotheek zit.
3. De meeste verkopers hebben meerdere kopers om uit te kiezen. Het is daarom belangrijk om jezelf op een positieve manier in de kijker te spelen. Dit kan door een specialist mee te nemen. Dat geeft vertrouwen bij de verkoper: hij zal je eerder zien als een serieuze partij!

4. Natuurlijk kun je als groentje in deze woningmarkt zelf op zoek gaan, maar een extra paar ogen kan nooit kwaad. Als groot makelaarskantoor weet Van Silfhout & Hogetoorn als geen ander wat het aanbod is op de Delftse markt. De makelaars bekijken je wensen met een andere blik en dat kan heel leuk uitpakken!

5. Een aankoopmakelaar helpt je met het hele traject van het kopen van een huis: van zoektocht tot overdracht. Daar hoort dus ook bij dat hij je een goede bouwkundige keurder en notaris aanraadt. Van Silfhout & Hogetoorn heeft een aantal betrouwbare adressen waar je in goede handen bent.