Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

wonen

DELFT- Als Titia Wenneker niet al een geworteld gezinsleven zou hebben gehad in Den Haag, zou ze met alle liefde weer zijn gaan wonen in haar ouderlijk huis aan de Grabijnhof 1A. Het is het huis waar ze is geboren, opgegroeid, en waar ze fijne herinneringen aan bewaart. Net als aan de buurt. Lekker buiten spelen op straat en in de zomer varen en ’s-winters schaatsen op de sloot die grenst aan de achtertuin en doorloopt naar het Kerkpolder gebied. Genieten van de ruimte in huis en het gefluit van de vogels in de prachtige veertien meter diepe achtertuin op het zuidwesten en grote liefde van haar moeder. “Dit geluk gun ik de nieuwe bewoners ook”. 

Trouwe bewoners
Titia’s ouders zijn, als eerste bewoners van de destijds nieuwbouw woning, hier blijven wonen tot aan hun overlijden. Een fenomeen, dat ze wel bij meer bewoners van de Verzetsstrijdersbuurt ziet. “Hoewel de buurt nu wel aan het verjongen is, blijven mensen hier lang wonen, tot het niet meer kan. Dit zegt natuurlijk iets over deze niet bij iedereen bekende buurt, die enorm fijn is om te wonen. Kindvriendelijk en groen, met nabij het uitgestrekte natuurgebied Kerkpolder. En wonen aan het hof is rustig, want het loopt rond en er komt dus weinig verkeer. Kinderen kunnen er heerlijk op straat spelen. Verder is het winkelcentrum nabij, evenals de uitvalswegen N470 en A4, en zit je binnen een kwartiertje fietsen in de binnenstad”.

Vele mogelijkheden
Titia heeft zich bewust een jaar de tijd gegeven om alles letterlijk en figuurlijk op een rijtje te zetten nu haar ouders er niet meer zijn. “Nu voelt het ook gewoon goed, ik hoop dat iemand heel gelukkig gaat worden op deze fijne plek”. En dat moet geen probleem zijn, gezien, naast de prettige ligging, ook de positieve omstandigheden die er zijn binnen de vier muren. Titia: “Het is binnen ruim met veel lichtinval, en het vrije zicht, voor en achter, versterkt het ruimte gevoel nog verder. De woonkamer is breed en oogt nog ruimer dan het aantal vierkante meters doet vermoeden. Ook de hal biedt een ruime entree. Op de eerste etage bevinden zich een grote en twee kleine slaapkamers, en op de tweede verdieping een grote slaapkamer zowel voor als achter. De zolder verdieping is zo groot dat er met gemak een zesde slaapkamer en een tweede badkamer gerealiseerd kunnen worden. Sowieso is dit een huis dat vele mogelijkheden biedt om alles naar eigen smaak af te werken en in te richten. In de basis is het goed onderhouden, en verder is er naast de zolderverdieping ook veel mogelijk op het gebied van keuken, badkamer en berging, waar bijvoorbeeld een garage van kan worden gemaakt”.

Recente isolatie
Energielabel B geeft aan dat de woning goed geïsoleerd is. Het dak is vorig jaar vernieuwd en geïsoleerd en recent is HR++ glas geplaatst aan de achterzijde van de benedenverdieping. Het platte dak leent zich verder uitstekend voor zonnepanelen. Een elektrische zonneluifel biedt schaduw aan de zonnekant en parkeerruimte is gratis en ruim aanwezig.                

Grabijnhof 1A, Delft
Verkoopprijs is: 595.000 k.k.
Woonoppervlak is: 155m2
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding