Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

wonen

DELFT- Dat Iris Warras (73) gaat verhuizen naar een appartement aan het Jan Joostenplein heeft geenszins te maken met haar fijne huis aan de Wilhelminalaan. Dat gaat ze namelijk zoals ze zelf omschrijft, “met een lach en een traan” verlaten. Haar woning, waar ze naar eigen zeggen 24 jaar ontzettend fijn heeft gewoond, wordt simpelweg te groot voor haar alleen en daarom is een kleiner appartement een goede optie voor de toekomst.

Teveel
De echtgenoot van Iris is acht jaar geleden overleden en sindsdien woont ze alleen in haar ruime huis aan de Wilhelminalaan. “Het zijn drie verdiepingen en twee tuinen om bij te houden, dat wordt wel erg veel”, aldus Iris. “Maar ik wilde wel in Delft blijven, want ik ben aan Delft verknocht. Nu heb ik een woning die niet te groot en niet te klein is”.

Alles nabij
Het gaat haar zoals al aangegeven wel aan het hart, want ze vond het fijn wonen in de buurt. “Het is een rustige, sociale omgeving waar alles heel relaxt gaat en een goed contact is met de buren. Park, zwembad en winkels zijn in de buurt. Als je de Wilhelminalaan oversteekt zit je al in het winkelcentrum en aan het eind van de laan is een bushalte. De tram stopt bij de Van der Slootsingel , dus OV is ook nabij. Huisarts en tandarts zitten in de buurt, en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Ze kunnen richting Schipluiden of het park lopen, het kan alle kanten op. Aan de achterkant van het huis is een groot beschermd speelveld, dus ideaal voor mensen met opgroeiende kinderen”. Voor en achter is het bovendien gratis parkeren, wat in Delft als een unicum kan worden beschouwd.

Garage
Direct aan de achtertuin van het huis grenst een garage, waar plaats is voor één auto of die gewoon als berging kan worden gebruikt. De garage biedt dus een mooie achter uitgang met een solide deur. Van de achtertuin op het noorden en de voortuin op het zuiden heeft Iris echt werk gemaakt. “Ik ben een tuinliefhebber en vind het heerlijk om de tuin te stylen. In mijn nieuwe huis heb ik een loggia, en die gaat er natuurlijk ook fantastisch uitzien!

Ruime zolder
De woning is met Energielabel C goed geïsoleerd. Iris: “Met uitzondering van de bovenlichtjes boven de deuren zit overal dubbel glas en de zolder, die heel ruim is, is goed geïsoleerd. Daar kun je met gemak twee kamers creëren, dus zeker een pré voor mensen met kinderen”. In dit licht noemt Iris ook de grote hoeveelheid kastruimte, deels inbouw, die het huis biedt.

Gestript 
Op de vloer beneden ligt pvc, evenals op de hoofdslaapkamer. Op de trappen ligt vloerbedekking en op de kleinere slaapkamer laminaat. Opvallend is, dat alles in huis er heel netjes uitziet. “Ik ben zuinig op mijn spullen”, aldus Iris. “Toen wij hier kwamen wonen hebben we het hele huis gestript en het heeft wel een tijdje geduurd voordat alles klaar was. Maar dat zie je er wel aan af”.

Wilhelminalaan 180, Delft
Vraagprijs is: 419.500 k.k.
Woonoppervlak is: 107m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding