Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

wonen

DELFT- Aan deze prachtige 7-kamer eengezinswoning ligt het geenszins dat Kid (51) en Sandra (50) de Ronde naar de Utrechtse Heuvelrug verhuizen. Nu de kinderen de deur uit zijn, wordt de woning simpelweg te groot voor hen. Tel daarbij op dat ze naar eigen zeggen nóg meer behoefte aan natuur hadden, en hun verhuisbestemming is nader verklaard.

“We hebben hier vijftien jaar met heel veel plezier gewoond”, aldus Sandra. “Het is een heel ruim, comfortabel huis met veel privacy eromheen en een heerlijke vrije tuin op het zuidwesten, waarin hortensia’s bloeien en vogeltjes fluiten. Men vraagt mij aan de telefoon zelfs wel eens van waar ik bel. Dan zeg ik: gewoon, vanaf huis”.

Heerlijke tuin
De ruime achtertuin is afgescheiden met een hek en biedt veel privacy, zon- en schaduwplekken. Sandra: “Aan de zijkant zit je ook heerlijk op de lounge set. Zodra je daar de zon hebt als het hoogzomer is, kun je tot 19 uur heerlijk van die zon profiteren. De voorkant is zo ruim dat deze wel plek biedt voor drie auto’s”.

Drive-in
Het uit drie verdiepingen bestaande huis is een zogenaamde drive-in woning. Dit houdt in dat de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt, en beneden naast de entree een inpandige garage aanwezig is. “De woonkamer is uitgebouwd met een serre, waardoor deze zeer ruim is en heel veel licht vangt”, vertelt Sandra. “Door de schuifpui kom je op het balkon, waarvandaan een draaitrap naar beneden loopt. Het balkon heeft een elektrisch zonnescherm, en het mooie is dat je niet alleen op het balkon uit de zon zit, maar ook eronder schaduw kunt pakken!”

Woon/werkruimte
Beneden zit aan de andere kant van de inpandige klusgarage een tuinkamer. Hierdoor is de ruimte niet alleen geschikt om te wonen, maar kan ook uitstekend als werkruimte worden gebruikt. “Ook de zolder is een grote ruimte, met een vliering over de gehele breedte van het huis”, vult Sandra aan. “Verder heeft het dak een opbouw en leent zich uitstekend voor zonnepanelen”. Ze wijst er verder op dat de badkamer is gemoderniseerd, inclusief inloopdouche en sun shower, en dat de hal nieuwe tegels heeft gekregen en de deuren zijn vervangen. Overal is dubbele beglazing en zijn de gevels grotendeels na geïsoleerd.

Rustig met reuring nabij
De woning is niet alleen ruim, maar ook rustig gelegen doordat de straat doodlopend is. Ondanks deze rustige ligging zijn faciliteiten als winkels en openbaar vervoer vlakbij. Sandra: “Op vijf minuten afstand vind je een AH, een Etos en een Gall & Gall. Een kruispunt verder kun je winkelcentrum De Hoven in. Daar vlakbij heb je scholen, de BSO, een speelplaats, bus- en tramverbindingen, treinstation Delft-Campus en uitvalswegen A4, A12 en A13. Het oude centrum van Delft ligt op fietsafstand”.

Uitstekend onderhouden
Sandra besluit, dat al is opgemerkt dat de woning een verzorgde indruk maakt. “Hij is gewoon zeer goed onderhouden”, vertelt ze met gepaste trots.

Willem de Merodestr. 23, Delft
Vraagprijs is: 765.000 k.k.
Woonoppervlak is: 200m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding