Arjen Cardinaal en Roeland Eckenhaussen
Arjen Cardinaal en Roeland Eckenhaussen

(Ver)koop op maat met V&W Makelaars

wonen

Het huis kopen waar je verliefd op bent, dat wil iedereen wel. Maar liefde maakt blind, dus dan is het verstandig om een goede makelaar in te schakelen. Het huis verkopen waar je altijd zo gelukkig bent geweest. Ook dat is een emotionele gebeurtenis, en ook dan wil je professionele begeleiding. V&W Makelaars biedt deze.

Het is zo verleidelijk: lekker op Funda kijken wat er allemaal te koop is. Niets mis mee, maar als je serieuze plannen hebt, kun je na die oriënterende fase op internet maar beter contact opnemen met een professional. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt, dat de buurt wel is wat je ervan hoopt, dat je  geen onverwachte kosten hoeft te maken. Daarbij behoedt de makelaar je voor een miskoop uit enthousiasme- hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken. Een goed makelaarskantoor helpt je bovendien bij de juridische wirwar die het kopen van een huis met zich meebrengt en bij het afsluiten van de juiste hypotheek.

Tevreden klanten
V&W Makelaars is niet zomaar een goed makelaarskantoor. Zij zijn bijzonder goed in het meedenken met de klant. Zij nemen de tijd om zorgvuldig je woonwensen te inventariseren. Doordat ze de markt precies kennen, dragen ze ideeën aan waar je zelf misschien niet opgekomen was, maar die wel precies passen bij wat je wilt. Zelfs als dat een huis is van een andere NVM-makelaar. Klanten roemen de ongedwongen en vooral eerlijke manier waarop V&W Makelaars te werk gaat: “Tijdens de onderhandelingen bleef de makelaar realistisch en eerlijk. Ook de nadelen van de deal werden benoemd. Zeker niet een makelaar die alleen broodjes wil schuiven en omzet wil draaien.’’

Ook als je je huis wilt verkopen, is V&W Makelaars een uitstekende keuze. Dat blijkt uit het feit dat het kantoor veel trouwe klanten heeft. Mensen die in het verleden een huis via V&W Makelaars hebben gekocht, schakelen het team graag weer in bij de verkoop, en eventueel zelfs bij een volgende aankoop: “Wij hebben onze nieuwe woning gekocht en onze oude woning verkocht via V&W makelaars Delft. Het hele team van V&W geeft je het gevoel dat je telt als klant. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Kortom, wij hebben net als zeven jaar geleden ook nu weer een goede makelaar gehad aan V&W makelaars Delft.”

Financieel advies
Naast een klein en solide team van ervaren makelaars, bestaat V&W Makelaars uit een aantal hoog opgeleide financieel adviseurs, die zich bovendien voortdurend laten bijscholen. Met hun ruime ervaring in het verzekerings- en bankwezen geven zij onafhankelijk en professioneel advies over de meest uiteenlopende geldkwesties.

V&W Makelaars bestaat al sinds 1992 en is de best beoordeelde makelaar van Delft. Hun klanten hebben de dienstverlening beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6. Daar zijn ze bij V&W Makelaars terecht erg trots op. De lof betreft niet alleen hun financieel advies en aan- en verkoop van huizen, maar ook de door V&W Makelaars verrichte taxaties en hun bemiddeling bij verhuur. Want dat doen ze allemaal ook. Wat je zaken op financieel en woongebied ook zijn, gauw naar V&W Makelaars dus!

V&W Makelaars Delft
Coenderstraat 31, Delft
015 214 29 09
delft@vwmakelaars.nl