Ton Schoonebeek van De Keukenvernieuwers
Ton Schoonebeek van De Keukenvernieuwers

Met De Keukenvernieuwers uw keuken weer als nieuw

Algemeen

Dat deurtje wat er lelijk uitziet.. En die la die je eigenlijk niet meer goed schoon krijgt... Tijd om De keukenvernieuwers in te schakelen! 

Een keuken koop je vaak voor het leven. Maar na zo’n twaalf, vijftien jaar, is misschien toch wat groot onderhoud nodig. De basis is nog wel goed, maar er mag best eens iets aan opgeknapt worden. Dat is waar De Keukenvernieuwers voor staan: “Wij maken uw keuken weer als nieuw”, vertelt Ton Schoonebeek van De Keukenvernieuwers. Zo’n keukenrenovatie kan inhouden dat fronten, deurtjes, laden en zelfs aanrechtbladen worden vervangen of dat De Keukenvernieuwers nieuwe keukenapparatuur leveren en plaatsen. Ook in materialen en kleuren hebt u veel en vrije keus. En natuurlijk kunnen De Keukenvernieuwers ook details als kranen, spoelbakken, afzuigkappen en handgrepen moeiteloos vervangen. “Wij willen onze klanten helemaal ontzorgen”, benadrukt Schoonebeek. “U hebt er als klant geen omkijken naar. We hebben alles in eigen hand. U krijgt één contactpersoon die alles van A tot Z voor u regelt.”

Het pad naar een compleet vernieuwde keuken begint op www.dekeukenvernieuwers.nl. “Hier kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken via ons contactformulier. Eventueel kunt u foto’s van de huidige staat van uw keuken direct meesturen. Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis. We nemen dan alle stalen en monsters mee. We meten alles op en bespreken met u wat u precies wenst. Op basis daarvan maken we een offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan bestellen we alle benodigdheden en komen die dan bij u thuis monteren. Meestal duurt dat niet langer dan één dag, en dan hebt u een hele ‘nieuwe’ en toch vertrouwde keuken!” Een afspraak maken kan ook via 06-143 86 243 of tonschoonebeek@dekeukenvernieuwers.nl