<p>Keuken na renovatie (Foto; PR)&nbsp;</p>

Keuken na renovatie (Foto; PR) 

(Foto: )

Uw keuken weer als nieuw

DELFT - Dat deurtje wat er lelijk uitziet.. En die la die je eigenlijk niet meer goed schoon krijgt... Tijd om De Keukenvernieuwers in te schakelen!

Een keuken koop je vaak voor het leven. Maar na zo’n twaalf, vijftien jaar, is misschien toch wat groot onderhoud nodig. De basis is nog wel goed, maar er mag best eens iets aan opgeknapt worden.
Dat is waar De Keukenvernieuwers voor staan: “Wij maken uw keuken weer als nieuw.” Zo’n keukenrenovatie kan inhouden dat fronten, deurtjes, laden en zelfs aanrechtbladen worden vervangen of dat De Keukenvernieuwers nieuwe keukenapparatuur komen plaatsen. Ook de kastjes zelf kunnen helemaal naar wens aangepast worden. Ook in materialen en kleuren hebt u veel en vrije keus. En natuurlijk kunnen De Keukenvernieuwers ook details als kranen, spoelbakken, afzuigkappen en handgrepen moeiteloos vervangen. “Wij willen onze klanten helemaal ontzorgen”, benadrukt Ton Schoonebeek van De Keukenvernieuwers. “ U hebt er als klant geen omkijken naar. We hebben alles in eigen hand. U krijgt één contactpersoon die alles van A tot Z voor u regelt.”

Afspraak
Het pad naar een compleet vernieuwde keuken begint op www.dekeukenvernieuwers.nl. “Hier kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken via ons contactformulier. Eventueel kunt u foto’s van de huidige staat van uw keuken direct meesturen. Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis. We nemen dan alle stalen en monsters mee. We meten alles op en bespreken met u wat u precies wenst. Op basis daarvan maken we een offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan bestellen we alle benodigdheden en komen die dan bij u thuis monteren. Meestal duurt dat niet langer dan één dag, en dan hebt u een hele ‘nieuwe’ en toch vertrouwde keuken! “

Meer berichten