Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Algemeen

PIJNACKER - Gelegen in de buurt Zuidpolder Oude Leede ligt deze schitterende vrijstaande villa aan de Bovenmolenweg 7. De woning is landelijk gelegen, maar toch bent u vanaf hier ook zo in de stad.

De huidige bewoners, Rodge en Anita, bouwden de woning in 2020 volledig naar eigen ontwerp. “Ikzelf had al lange tijd de wens om zoiets neer te zetten”, vertelt Rodge. “Als kleine jongen tekende ik vaak hooischuren. Toen wij de kans kregen om op deze plek iets moois en unieks neer te zetten, was ik dan ook zeer enthousiast. Samen zijn Anita en ik tot het ontwerp gekomen van dit woonhuis met een landelijke boerenstijl die goed in de omgeving past. Het bijgebouw is in diezelfde stijl gebouwd.” Het stel is maar wat trots op het eindresultaat en heeft er het afgelopen jaar met veel plezier gewoond, maar gaat binnenkort een nieuw avontuur tegemoet in het mooie Italië.

Landelijk
Dat Rodge en Anita juist voor deze locatie vielen is niet vreemd. Vanaf het perceel van maar liefst 1486 m2 heb je ruim uitzicht op de landelijke omgeving. “Vanuit het raam kijk je op de schaapjes en de molen, wat het plattelandsgevoel versterkt. Ook het feit dat er een groot recreatiegebied / vogelnatuurpark om de hoek ligt is een pluspunt voor de natuurliefhebber. Aan de andere kant heb je alle gemakken van de stad binnen handbereik. De woning ligt op loopafstand van Pijnacker-Zuid, op fietsafstand van Delft en met de metro of auto zit je zo in Den Haag of Rotterdam.” Basisscholen en middelbare scholen zijn vanaf de locatie op fietsafstand bereikbaar. “Voor de toekomstige eigenaren is dit een heel mooi plekje, ook voor de toekomst. Of dat nu met of zonder kinderen is.”

Ruim en duurzaam
Op de begane grond van het woonhuis bevindt zich een lichte en ruime woonkamer van 80 m2 met grote raampartijen en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Via de zijentree heeft u toegang tot het toilet en de bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en droger. De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolder van 64 m2, grotendeels op stahoogte. Bij de bouw van de woning stond duurzaamheid hoog in het vaandel. “Wij hebben doelbewust gekozen voor duurzame én hergebruikte materialen. Het huis is goed geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en twee warmtepompen.” Ook over de inrichting van de tuin is door Rodge en Anita goed nagedacht. “Wij zijn gegaan voor een rustgevende tuin met veel groen en diverse terrassen. Daarnaast hebben we een eigen jeu de boules baan aangelegd.”

Bijgebouw
Naast het woonhuis is een multifunctioneel bijgebouw met 71 m2 gebruiksoppervlak aanwezig op het perceel. “Momenteel doet dit gebouw dienst als goedlopende B&B met eigen badkamer en toilet, maar indien gewenst kan het zeer gemakkelijk worden aangepast naar eigen keuze. Denk daarbij aan een grote schuur, kantoorruimte, paardenstal of bedrijf aan huis.”


Bovenmolenweg 7, Pijnacker
Vraagprijs: 1.250.000 euro k.k.
Van Silfhout & Hogetoorn
Wereldmakelaars
Oude Delft 110A
2611 CE Delft
(015) 212 52 88
www.vansilfhout.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding