Uitbreiding van het woningaanbod DelftsHart in Delft

  wonen

Editie: Week 49, Jaargang 22 |

Het project DelftsHart ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft.

DELFT – De woningen uit de eerste fase van DelftsHart zijn allemaal verkocht en in aanbouw. Op 6 december start Harnaschpolder C.V. (een samenwerking van AM en Volker Wessels Vastgoed) de verkoop van de laatste acht woningen van het type Roos. Onlangs hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in hun nieuwe woning. Dit weekend begint ook de voorverkoop van het woningtype Amor in het plan DelftsHart in Delft.

DelftsHart ligt ten zuidwesten en op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De twee-onder-één-kapwoningen zijn in een licht gebogen lijn gegroepeerd rond een groen middenhof, waarmee een intieme sfeer wordt gecreëerd. De achtertuinen van de woningen grenzen alle aan de omliggende waterpartijen. Het recreatiegebied Midden-Delfland ligt op loopafstand en in de directe omgeving wordt een recreatieplas gerealiseerd.
Het nieuwe woningaanbod in DelftsHart bestaat uit acht woningen (type Roos). Deze woningen liggen op ruime kavels variërend van 180 tot 200 vierkante meter. De voortuinen van de woningen bieden ruimte voor een parkeerplaats op eigen terrein. De achtertuinen grenzen aan het water en beschikken over een berging. Het ontwerp van de woningen komt van Ibelings van Tilburg architecten en is mede tot stand gekomen door de inspraak van potentiële kopers. De prijzen van deze woningen zijn vanaf 319.000 tot 330.000 euro V.O.N.
Zaterdag 6 december is de bouwlocatie van 10.00 tot 12.00 uur toegankelijk voor belangstellenden, die hier diverse woningen in aanbouw kunnen bezichtigen. Tijdens de Open Huis manifestatie wordt dus eveneens het woningtype Amor geïntroduceerd. Dit betreft een twee-onder-één-kapwoning met standaard vijf slaapkamers en met de mogelijkheid een tweede badkamer te creëren. De woning heeft een ruime woonkamer van 7.20 meter breed en meer dan 10 meter diep. De totale woonoppervlakte bedraagt 175 vierkante meter. Koopsomindicatie voor deze woningen is vanaf 410.000 euro V.O.N.
De bouw van de woningen in DelftsHart is in handen van Bébouw Midreth uit Mijdrecht. Voor meer informatie over de woningen zie www.delftshart.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1