Huis te koop: Montgomerylaan 240, Delft

  wonen

Editie: Week 39, Jaargang 22 |

DELFT – Richard Arkesteijn woont nu zeven jaar in deze comfortabele maisonnettewoning op de twee bovenste verdiepingen van een rustig gelegen complex in de wijk Buitenhof. Door de situering helemaal bovenaan, is er een prachtig uitzicht. Bij mooi weer kun je zelfs richting Rotterdam en Vlaardingen kijken. Twee jaar geleden is Miranda bij hem ingetrokken en na een tijdje samengewoond te hebben, zijn ze nu getrouwd.
Hun huwelijk is ook de reden dat Richard en Miranda willen gaan verhuizen. Het liefst naar Den Hoorn of Schipluiden, omdat veel van hun familie daar woont. “Een beetje terug naar het landelijke”, geeft Richard aan. “Een wat groter huis, met een tuintje, want misschien krijgen we op een gegeven moment ook wel kinderen.”
De woning is te bereiken via een inpandige galerij. Je hebt dus nooit last van andere bewoners die langs je woning lopen. “Dat is wel prettig”, vindt Miranda.
Bij binnenkomst sta je in een royale hal met een bergkast en een garderobe. Op deze woonlaag bevindt zich de ouderslaapkamer van 4.65 bij 3.00 meter. De naastgelegen moderne badkamer is 2.50 bij 1.80 meter en is voorzien van een ligbad met een douchegedeelte, een toilet, een badkamermeubel en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. “Je zou hier best met een aantal kinderen kunnen wonen”, zegt Richard. “Boven hebben we namelijk nog twee slaapkamers.”
Via een nette trap kom je op de bovenste woonlaag. Deze bestaat uit een zeer ruime en vooral lichte woonkamer. Via de grote ramen aan de achterzijde kan er veel zonlicht naar binnen schijnen. De kamer meet inclusief de moderne open keuken 45 vierkante meter. “Tussen de keuken en het zitgedeelte van de woonkamer staat een leuke eetbar”, gaat Miranda verder. “We hebben regelmatig onze ouders en andere familie over de vloer. Dan gaan we gezellig samen koken en in deze opstelling houd je altijd leuk contact met de andere visite.”
De woonkamer ziet er, net zoals alle andere ruimtes in de woning, heel netjes afgewerkt uit. Nog geen twee maanden geleden hebben de bewoners namelijk al het onderhoudswerk aan de binnenkant gedaan. De eigentijdje keuken in een U-opstelling heeft voldoende kastruimte, twee carrouselkasten en de nodige inbouwapparatuur: een vierpits gaskookplaat, een RVS afzuigkap, een koelkast en een aparte vriezer. “Op het balkon, waar je via de woonkamer kunt komen, schijnt in de zomer de hele middag en een deel van de avond de zon”, vertelt Miranda. “Het is een balkon op het zuidwesten en we hebben ook een zonwering.”
Richard noemt dit een uniek huis. “Het is uniek dat je beneden binnen komt, maar pas in de woonkamer bent als je de trap bent opgelopen”, legt hij uit. “Op de bovenlaag hebben we zoals gezegd ook nog twee slaapkamers.”
Die slaapkamers aan de achterzijde zijn respectievelijk 4.10 bij 2.70 en 4.10 bij 1.85 meter. Op beide verdiepingen is een toilet aanwezig. Het appartement is in 2009 voorzien van nieuwe draai- en kiepramen met vensterbanken en dubbelglas. De vloeren zijn voorzien van laminaat. Verwarming door blokverwarming. Badkamer, toilet en keuken hebben mechanische ventilatie. In 2013 is de gehele buitenzijde van het complex gerenoveerd. Er is ruime gratis parkeergelegenheid zonder vergunning en een speeltuin aan de balkonzijde.
Het complex is voorzien van een lift en is strategisch gelegen nabij openbaar vervoer, de winkels van Winkelcentrum Buitenhof, Winkelcentrum De Hoven, scholen en uitvalswegen (A4, A12 en A13). De actieve VvE vraagt een bijdrage van 182,50 euro per maand, exclusief voorschot stookkosten à 65,00 euro per maand, inclusief warm water.
Deze woning is op zaterdag 4 oktober tussen 11.00 uur en 15.00 uur vrijblijvend te bezichtigen tijdens het landelijke Open Huis. De prijs voor deze woning is 150.000 euro. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Witte Woning Makelaars, (015) 215 70 00 of www.wittewoningmakelaarsdelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1