Afbeelding

Huis te koop: Foulkeslaan 125, Delft

wonen

Editie: Week 16, Jaargang 23 |

DELFT – Puck Dekker kwam vier jaar geleden in deze moderne en geheel gerenoveerde topmaisonnette wonen. Toen woonde ze nog samen, maar de laatste jaren alleen. “Ik kwam hier terecht na een tip van een vriendin”, zegt ze. “Ik heb hier eerst met m'n vriend en daarna alleen heerlijk gewoond. Nu heb ik echter weer een nieuwe relatie. Hij woont in Den Haag, dus ik verhuis ook daar naartoe.”
Toen Puck hier kwam wonen, is de hele woonkamer gemoderniseerd. Een prachtige nieuwe vloer, alle wanden gewit, van de woonkamer is een strak geheel gemaakt. De fraaie in het oog springende bar stond er al. “Mijn nieuwe vriend is kok van beroep, dus als hij hier is, dan kan hij zich heerlijk uitleven.”
In deze maisonnette is het woongedeelte op de bovenlaag. De andere vertrekken bevinden zich beneden. Een leuke manier van wonen en qua hoeveelheid ruimte is deze woning groot genoeg voor een gezin. Bij binnenkomst kom je in royale hal met een bergkast. Aan de voorzijde is er een grote slaapkamer van 4.62 bij 3.09 meter. Er is een volledig betegelde badkamer met een douche en een hangend toilet, een wastafelmeubel en de opstelplaats voor de wasmachine. “In de centrale hal is een houten trap naar de woonetage”, legt ze uit.
De woonkamer is heel ruim te noemen. Inclusief de moderne open keuken, is de woonkamer circa 45 vierkante meter. De keuken is uitgerust met een lange bar, waar je lekker aan kunt eten. Er is kastruimte genoeg en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vijf pits gaskookplaat, een RVS afzuigkap, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. “Omdat dit een hoekwoning is, heb je een mooi vrij uitzicht”, zegt ze. “Het is een uitzicht met veel groen, eigenlijk net een boomhut, als je het goed beschouwt.”
Via de woonkamer is ook een balkon te betreden. Hier kun je lekker rustig buiten zitten. Het balkon ligt op het zuidwesten. De bomen bieden extra veel privacy. “Aan de achterkant zijn er dan nog twee slaapkamers”, zegt Puck. “Deze zijn allebei voorzien van een laminaatvloer.”
De kamers zijn respectievelijk 4.21 bij 2.73 meter en 3.01 en 1.82 meter. In de tussenhal bevindt zich verder een moderne toiletruimte, met een wandcloset en een fonteintje. “Zowel boven als beneden is er in de tussenhal een bergruimte”, zegt ze.
In het complex zijn geen galerijen, maar inpandige gangen. Weinig overlast van andere bewoners derhalve en kinderen kunnen er eventueel spelen. In de onderbouw is er per bewoner een berging, waar bijvoorbeeld fietsen gestald kunnen worden. Buiten zijn er prima speelmogelijkheden voor kinderen, er is een winkelcentrum en de uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken. Veel parkeergelegenheid.
De actieve VvE vraagt een bijdrage van 234,37 euro per maand, inclusief een voorschot stookkosten van 86 euro per maand.
De vraagprijs voor deze woning is 150.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bliq op Wonen, (015) 215 70 00 of www.bliqopwonen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12