Afbeelding

Huis te koop: Van Almondestraat 76A

wonen

Editie: Week 17, Jaargang 23 |

DELFT – Saskia van Adrichem kwam in 2008 in dit geweldige appartement op de bovenste laag van een kleinschalig complex wonen. Ze werkte in Delft en dit is een centrale locatie, van waaruit ze snel overal kan komen. Twee jaar geleden is haar vriend Rick van Oers bij haar komen wonen. “Rick is bij me ingetrokken, we hebben hier gezellig gewoond, maar zijn nu toe aan weer een volgende stap. We verhuizen naar Den Hoorn, waar we straks ook een tuin tot onze beschikking hebben.”
Het appartement is in 2002 volledig gemoderniseerd. Het kan daarom zonder veel werk worden betrokken. U zult er meteen heel gerieflijk wonen. “Alles is geverfd, er ligt een mooie vloer in en op de muren zit glasvliesbehang”, zegt Saskia. “De vorige bewoner heeft het allemaal al heel netjes verbouwd. Er is onder meer een mooie strakke keuken geplaatst. Zelf hebben we het balkon vorig jaar nog helemaal vernieuwd.”
Het appartement heeft een grote, doorgebroken woonkamer van 9.00 bij 3.60 meter. Er ligt een fraaie laminaatvloer in. Er is een mooie lichtinval, wat dit tot een erg lichte leefruimte maakt. Zowel aan de voor- als aan de achterkant is er een leuk groen uitzicht. Aan de achterkant kijk je bijvoorbeeld precies op de gemeenschappelijke tuin. Van een levendige woonomgeving kan dus zeker wel gesproken worden. De moderne, gesloten keuken bevindt zich naast de woonkamer, aan de achterkant. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een koel-vriescombinatie. “Die koel-vriescombinatie is prachtig weggewerkt in een zijmuur”, geeft Rick aan. “Het lijkt dus eigenlijk of het gewoon een keukenkastje is.”
Vanuit deze keuken, maar ook vanuit de woonkamer is het balkon te betreden. Het is een ruim balkon, waar vorig jaar dus een nieuwe vloer is aangebracht. “Een betonnen vloer met een epoxylaag”, legt Rick uit en Saskia vult aan: “Vanaf een uur of vijf in de middag schijnt hier de zon op. Tot negen uur 's avonds heb je zon. Heerlijk om na je werk lekker buiten te zitten.”
De voorslaapkamer meet 3.60 bij 2.90 meter. Deze wordt door de bewoners echt als slaapkamer gebruikt. Er is ook nog een kamer aan de achterzijde, die 2.55 bij 2.40 meter is. Deze kamer kan als kinderkamer dienen, maar is natuurlijk ook voor allerlei andere doeleinden te gebruiken. Hier is ook een vaste kast met de opstelling van een CV-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine. “In de onderbouw hebben we een eigen kelderberging, mèt een keukenblok”, zegt ze. “Er is elektravoorziening, dus deze is heel goed als bijvoorbeeld hobbyruimte te gebruiken.”
De bewoners hebben 1/40 aandeel in de gemeenschappelijke tuin. Het appartement is gelegen in een rustige omgeving, nabij het Hof van Delftpark, de tennisbanen, buurtwinkels, openbaar vervoerverbinding en diverse basisscholen. De zeer actieve VvE, met goede reserves, vraagt een maandelijkse bijdrage van 100 euro per maand.

De bewoners houden een eigen open huis: op donderdag 30 april van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 2 mei van 11.00 tot 13.00 uur.

De vraagprijs voor deze woning is 134.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12