Huis te koop: Van der Haertstraat 58, Delft

  wonen

Editie: Week 47, Jaargang 22 |

DELFT – Wouter Lander woont sinds april 2010 in dit comfortabele appartement met vier kamers. Ruim twee jaar geleden is zijn vriendin Shenila Sewgobind bij hem komen wonen. Het is een heel strak appartement in een overzichtelijke woonwijk naast het Agnetapark. “Zelf ben ik geboren en getogen in Delft, heb ik gestudeerd in Rotterdam en ben ik vervolgens bij Unit Sport & Cultuur afdeling Events van de TU Delft gaan werken.”
De woning ziet er van binnen heel modern en strak uit. “We hebben alles een likje verf gegeven en  naar mijn eigen smaak ingericht”, vertelt hij. “We wonen hier heel comfortabel, je zou hier zelfs ook met één of twee kinderen kunnen wonen. Toch zijn we nu wel toe aan een ééngezinswoning met een tuin. We vinden het leuk om nu samen een huis te gaan kopen.”
De brede woonkamer van 4.00 / 2.70 bij 6.95 meter bevindt zich helemaal aan het einde van de centrale gang. Het is een praktisch ingerichte woonkamer met veel leefruimte en een mooi uitzicht aan de straatzijde. Via een doorgang is aan de achterzijde een slaapkamer van 2.70 bij 3.12 meter bereikbaar, die Wouter en Shenila hebben ingericht als werkkamer. “Uiteraard kan deze kamer voor nog veel meer andere doeleinden gebruikt worden”, aldus Wouter.
Door het hele appartement ligt een nette laminaatvloer met in de keuken een plavuizen vloer. Die keuken bevindt zich iets verderop, ook bereikbaar via de centrale gang. De keuken is 2.19 bij 3.26 / 2.90 meter en voorzien van een combi-oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. “Via de keuken kun je op het balkon aan de achterzijde komen”, vertelt Wouter. “Hier kun je heel rustig zitten en heb je een prachtig groen uitzicht.”
Grenzend aan de keuken is er een nette badkamer van 1.18 bij 2.37 meter, die voorzien is van een douche, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Het appartement heeft nog twee slaapkamers. Die aan de achterzijde is 1.82 bij 3.33 meter en van hieruit kun je ook op het balkon komen. De derde slaapkamer bevindt zich weer aan de voorkant en die heeft de afmetingen van 2.80 bij 5.00 meter. Daar hebben Wouter en Shenila hun slaapkamer. Helemaal centraal in het appartement staat de toiletruimte.
Het verzorgde appartement bevindt zich op de derde en bovenste verdieping van een net complex. In de onderbouw hebben de bewoners onder meer de beschikking over een eigen berging. Ook is er een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. De woning is volledig voorzien van dubbel glas. “Je hebt hier veel privacy”, vertelt Wouter. “Er is een afgesloten portiek en dus geen galerij. In dit portiek zijn zes voordeuren en met deze bewoners regelen we eigenlijk alles. Mijn vriendin zit trouwens zelf ook in de Vereniging van Eigenaren.”
Volgens Wouter is het een gezellige woonwijk, waar de bewoners goed met elkaar omgaan. Het complex is heel rustig gesitueerd en staat op een ideale locatie: vlakbij het Agnetapark, op slechts een paar minuten fietsen van de binnenstad, met de Albert Heijn om de hoek en uitvalswegen die snel bereikbaar zijn.
De actieve VvE vraagt een bijdrage van 97,93 euro per maand. In verband met de blokverwarming een voorschot stookkosten van 59,62 euro per maand.

De vraagprijs voor deze woning is 148.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 213 24 41 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1