Afbeelding

Huis te koop: Acaciadreef 14, Nootdorp

wonen

Editie: Week 36, Jaargang 22 |

NOOTDORP – Els van der Ark woont al weer ruim zeven jaar samen met haar zestienjarige dochter Imke in deze leuke, sfeervolle woning. Ze is er gaan wonen na haar scheiding, omdat haar dochter er in de buurt op school zat. Het is haar erg bevallen, maar nu wil ze graag terug naar haar roots, die in Den Haag liggen.
Het is een sfeervolle vierkamer eengezinswoning in een straatje langs het water, waar dus geen auto’s rijden. De bewoners van deze huizen hebben parkeergelegenheid op een pleintje aan de achterzijde van het huizenblok. Aan de voorzijde van deze woning is veel groene begroeiing, zodat er totaal geen sprake is van inkijk. “De ligging is heerlijk en het is hartstikke rustig”, zegt Els. “Het is een sociale buurt, met mensen die al heel lang in deze buurt wonen. Mijn buurman helpt me bijvoorbeeld vaak een handje als er iets moet gebeuren.”
De reden van de verhuizing is, dat Els terugverlangt naar haar roots. Haar dochter wil bovendien ook haar vleugels uitslaan. “Maar het huis is heel goed bevallen”, gaat ze verder. “Het liefst zou ik het oppakken en meenemen naar Den Haag.”
De woning ziet er aan de buitenkant met een vernieuwde buitendeur goed uit. De hal heeft fraaie binnendeuren met glas-in-lood en een lichte plavuizen vloer. De woonkamer heeft strak gestuukte wanden en plafond en een licht eiken vloer. “Het is een huis van eind jaren zestig, maar heeft een moderne uitstraling”, vindt Els. “Ik heb bijvoorbeeld ook de keuken laten vernieuwen.”
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en is half open. De inrichting van de keuken is modern, met een verhoogd aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Mocht rood niet uw kleur zijn, dan is spuiten van de kastjes een goede optie. Via de keuken kun je in de gerieflijke tuin op het zuidoosten, met vrijstaande berging komen. “Bij de eerste zonnestralen kun je al in de tuin zitten”, zegt Els.
Op de eerste verdieping is er een overloop waar twee slaapkamers aan grenzen. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast. De riante badkamer is gerealiseerd in een voormalige achterslaapkamer en is voorzien van een ligbad, een aparte douchehoek, een wastafelzuil en een toilet. De oude badkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als wasruimte. “De zolder op de tweede verdieping is helemaal ingericht als slaapkamer”, zegt ze. “Daar slaap ik zelf. De kamer heeft een dakkapel aan de achterkant en er is veel bergruimte achter de knieschotten.”
De overloop op de tweede verdieping heeft veel bergruimte en hier is bovendien de opstelplaats voor de CV-Combiketel (2007-2008) en de unit mechanische ventilatie. “Qua locatie woon je hier heel centraal”, gaat ze verder. “Winkelcentrum Parade is vlak bij, zo ook het openbaar vervoer en de basisscholen. Ook de steden Delft, Den Haag en Rotterdam zijn makkelijk aan te rijden en goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Open dagen voor deze woning zijn op donderdag 18 september van 18.30 uur tot 20.30 uur, zaterdag 20 september van 11.00 uur tot 13.00 uur en het landelijk NVM Open Huis op 4 oktober van 11.00 uur tot 15.00 uur. Koopt u dit huis voor 31 oktober, dan wordt deze woning eenmalig aangeboden voor een vraagprijs van 219.500 euro k.k. De normale vraagprijs is 237.500 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: De Laen Makelaardij, (015) 361 51 90 of www.delaen.nl.  

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12