Ook langs de weg wordt reclame gemaakt voor de Woning Waarde Weken bij Van Daal Makelaardij
Ook langs de weg wordt reclame gemaakt voor de Woning Waarde Weken bij Van Daal Makelaardij

Woning Waarde Weken bij Van Daal Makelaardij

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij heeft altijd een ruim aanbod van bestaande huizen, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed en is behalve als verkoopmakelaar en taxateur ook dagelijks adviseur van kopers in de rol van NVM aankoopmakelaar.

Van Daal Makelaardij organiseert deze maand de Woning Waarde Weken. Vorig jaar hebben veel woning eigenaren gebruik gemaakt van deze sympathieke aktie. In deze aktie weken kun je, ook als je nog geen concrete verkoopplannen hebt, gratis te weten komen wat de waarde is van jouw huis. Wil je weten of dit het moment is om je huis te verkopen? Maak een afspraak via de website van de makelaar of telefonisch. De makelaar komt daarna geheel vrijblijvend langs om je huis te bekijken, het op te meten en te waarderen. De inschatting van de waarde wordt medegedeeld aan de hand van referentie objecten en de uitkomst stuurt Van Daal je later toe. Op de homepage van Van Daal Makelaardij valt meteen de aktie op en met één druk op de knop kom je bij het inschrijfformulier voor een afspraak. 

Energielabel
Voor de verkoop of verhuur van een huis is een energielabel vereist. Je kunt nakijken of je al een label hebt op energielabel.nl. en deze eventueel aanvragen door een email te sturen aan Van Daal Makelaardij. Een energielabel varieert van A++++, voor superzuinige woningen tot G voor minder zuinige huizen. Als je overweegt om dit jaar te verhuizen is het een goed idee om nu alvast met een makelaar van Van Daal Makelaardij te overleggen wat je kunt doen om jouw label te verbeteren. Een beter label is namelijk goed voor de verkoopbaarheid van je huis.

NVM-aankoopmakelaar
Op de woningmarkt gaat het om veel geld. Een NVM-aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt je tijdens het hele koopproces in alle stappen van het aankopen van een woning. Zo krijg je te maken met je onderzoeksplicht, juridische zaken, energielabel, mogelijk een bouwkundige keuring en het doen van een verantwoord bod. Jan-Paul van Daal: “Met ons als NVM Aankoopmakelaar heb je een ervaren deskundige aan je zijde die jouw belang als koper dient. Wij spreken altijd van tevoren met kopers af op kantoor om het hele proces door te nemen en aan te geven wat onze begeleiding kost. Wij werken hierbij op basis van no cure no pay!” 

Laatste appartementen in De Hooghe Delft.
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij verkoopt momenteel de laatste appartementen in het fraaie, nog te realiseren gebouw De Hooghe Delft. Dit wordt het hoogste gebouw in Nieuw Delft, de voormalige Spoorzone. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het tot een indrukwekkend gebouw. Elke woning is ontworpen met een fijne buitenruimte en een prachtig uitzicht. Jan-Paul: “Wij hebben nog een klein aantal appartementen beschikbaar. De bouw is inmiddels gestart ! Je kunt de beschikbare appartementen zien op de website van het project dehooghedelft.nl”

Meer weten over nieuwbouw appartementen? Onze nieuwbouwadviseurs maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek. Ook voor alle andere vragen op het gebied van wonen kun je van maandag tot en met zaterdag terecht bij:

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33, Delft
015-2127300
info@vandaalmakelaardij.nl
vandaalmakelaardij.nl