Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

wonen

DELFT- Ruim drie jaar genoten Arjetta en haar man Bob en hun drie dochters van deze fraaie twee-onder-1-kap woning uit 2010 in de wijk Wippolder. Nu verhuist het samengestelde gezin naar Brabant, een werk- en familie gerelateerde keuze. 

Stads met ruimte
Wat achterblijft is een moderne, volledig geïsoleerde woning in de rustige, waterrijke en groene omgeving nabij en afgeschermd van de uitvalsweg A13 en op loopafstand van de binnenstad en de Delftse Hout. “Een stadse omgeving maar dan met veel meer ruimte”, zoals Arjetta het treffend omschrijft. Samen met de centrale en grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, en de badkamer en suite, beleefde ze hieraan veel woongenot.

Net vakantie
Betreffende slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping wordt liefkozend “onze hotelkamer aan huis” genoemd. De andere (aparte ) badkamer op dezelfde verdieping grenst aan een van de kinderkamers. Boven de derde etage; waar zich twee flinke slaapkamers en een wasruimte bevinden, is nog een vliering over de gehele breedte van het huis. Beneden bevindt zich het woongedeelte, met woonkamer en woonkeuken. Deze grenst aan de zonnige tuin op het zuidwesten, met zitje, overkapping en moestuin waarin je heerlijk kunt “ontstressen”. Aan de andere zijde van het huis ligt de “praktische” tuin met een houten berging voor het stallen van fietsen, een kleinere berging om bijvoorbeeld een scooter kwijt te kunnen en een aangebouwde schuur met daarin een fitnessruimte. Grenzend aan deze tuin bevinden zich op eigen grond twee parkeerplaatsen voor de auto. Krachtstroom voor het opladen van de elektrische auto is al aangelegd. Alleen de laadpaal dient nog aangeschaft te worden.

Alle hoeken benut
Bezoekers van het huis roemen volgens Arjetta het efficiënte gebruik van ruimtes. “Hoeken en dergelijke hebben we handig benut voor opslag”, zo zegt ze. Ook de indeling van de woning is veranderd ten opzichte van voor hun tijd. “Het huis is gebouwd met de mogelijkheid er een bedrijfswoning van te maken, voor bijvoorbeeld een kantoorruimte aan huis. Wij hebben gekozen voor wonen beneden en creëerden daardoor een grote master bedroom op de eerste verdieping. Met de aanwezigheid van dubbele beglazing, een warmtewisselaar en zestien zonnepanelen op het dak is volledige isolatie en duurzaamheid van de woning een feit.

Veilig gevoel
Arjetta benadrukt ook de (kind)vriendelijkheid van de straat en omgeving. “Kinderen kunnen veilig buiten spelen omdat er geen doorgaand- maar louter bestemmingsverkeer door de straat komt. Doordat de woning aan het water ligt, kunnen ze daar ook met een bootje uit de voeten. Het is een leuk blokje van zes huizen, driemaal twee-onder-1-kap. Er is een heel goed contact met de buren, we helpen elkaar waar nodig en alles gaat in goed overleg.

Delfgauwseweg 66, Delft
Vraagprijs is: 685.000,- k.k.
Woonoppervlak is: 160m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding