Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

wonen

RIJSWIJK-  Lilian en Ron zijn de eerste bewoners van deze ruime nieuwbouw woning uit 2015. Gestart met twee kinderen, is het gezin inmiddels uitgebreid met een derde en heeft meer ruimte nodig. Die is gevonden in een groter huis in Delft. 

Ze omschrijft zichzelf als een bevoorrecht mens dat ze deze stap mag maken. “Onze twee zoons delen nu een kamer en met het oog op de toekomstige pubertijd is het fijn als ze een eigen kamer krijgen.” 

Veilig spelen
Dit alles neemt niet weg dat hun huidige woning zeer ruim genoemd mag worden. Lilian noemt dit ook als één van de punten, die het gezin woongenot gaven de afgelopen jaren. “De woonkamer is ontzettend ruim, zodat de kinderen er heerlijk konden spelen met hun speelgoed. Verder hadden ze hiervoor ook de ruimte in de grote tuin op het zuidwesten, met ingebouwde trampoline. Het voordeel van de tuin was, dat ze er door de beslotenheid veilig konden spelen. De aangrenzende garage heeft namelijk een deur vanuit de tuin, zodat ze zelf hun speelgoed eruit konden pakken. De garagedeur naar de straat kon op slot, zodat ze er niet zomaar uit konden. Dus als je nog niet wilt dat je kinderen de straat op gaan is dit ideaal.”

Voetbal voor de deur
Niet dat de kinderen op straat overigens veel gevaar lopen, want doordat er geen doorgaand verkeer komt is het er heel rustig. “Er worden zelfs voetbalwedstrijden gehouden bij mij voor de deur”, aldus Lilian. Overigens is er buiten de garage ook nog de mogelijkheid de auto te parkeren op een eigen parkeerplek naast het huis.  

Opgepimpt
Naast bewegingsruimte is er in en om het huis ook veel bergruimte. Lilian: “Er is natuurlijk de garage, waar onze fietsen staan. In huis is een ruime trapkast, een aparte wasruimte waar ook bijvoorbeeld koffers kunnen staan, een grote inbouw linnenkast en de eyecatcher, de inloopkast in de ouder slaapkamer. Deze laatste is pas drie jaar oud en stamt uit de Corona tijd, toen we het hele huis opgepimpt hebben. Er zijn toen ook nieuwe spanplafonds met led spotjes en zij verlichting aangebracht, evenals airco in de slaapkamers, een waterontharder, een nieuwe quooker met de mogelijkheid voor bubble water, mechanische ventilatie en tien zonnepanelen op het dak. De woning is volledig geïsoleerd en heeft dan ook Energielabel A. Op de begane grond en in de twee badkamers ligt vloerverwarming. Ook hebben we de tuin opnieuw laten aanleggen. De buitenkeuken met kraantje, gootsteentje en barbecue vormen hier zeker een mooi onderdeel van.”

Relaxte sfeer
De ligging van de woning mag er ook zijn. Deze is zeer centraal, met uitvalsweg A13 en de tramhalte voor lijn 1 heel dichtbij, evenals het centrum van Delft en Ypenburg. “Sportclubs zijn in de buurt en als je net als ik werkt in Den Haag kun je er op de fiets heen langs de Vliet”, aldus Lilian. Tel hierbij op het goede contact met de buurt en buren, en het plaatje is compleet. “Er heerst een relaxte, fijne sfeer waarin de kinderen heerlijk met elkaar buiten spelen.”

De Ruijt 54, Rijswijk
Vraagprijs is: 795.000,- k.k.
Woonoppervlak is: 165m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding