Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

Algemeen

DELFT- Naast de zo goed als nieuwe keuken en badkamer in deze woning, haalt Conny van Eijk haar woongenot vooral uit de ligging ervan. Faciliteiten als winkels, scholen en ontsluitingsweg A4 zijn vlakbij. Maar waar de bewoonster vooral van gecharmeerd is, is de situering aan de rand van de polder van Midden-Delfland.

Buiten
“Ik ben geen stadsmens”, aldus Conny. “Daarom ben ik heel blij met het wonen zo dichtbij de natuur. Als ik onze hond uitlaat, doe ik dat lekker in de polder”. Desalniettemin is ze wel blij met het feit, dat winkelcentrum De Hoven Passage en een klein winkelcentrum in Tanthof-West op tien minuten fietsen liggen van de woning. Supermarkt, snackbar, kapper en bakker zijn dichtbij. En het stadscentrum is op twintig minuten fietsen. “Ook een basisschool en middelbare school zijn binnen bereik Mijn kinderen van 11 en 15 jaar maken daar mooi gebruik van”, zo zegt Conny.

Ruimte voor pubers
Het zijn de leeftijden van haar kinderen, die Conny en haar vrouw doen verhuizen naar een grotere woning. “Ze slapen nu samen op een slaapkamer. De jongste gaat binnenkort naar de middelbare school, en dan hebben ze echt een eigen plekje nodig. We gaan nu in een huis met vier slaapkamers wonen, aan de andere kant van de polder, in Schiedam”.


Gelukkig voor Conny blijft de natuur dus ook in de toekomst nabij. Deze woning heeft haar in ieder geval al een voorproefje gegeven. Ze trok er in 2019 alleen in na haar scheiding, met voor ogen dat haar kinderen ook in de buurt van hun vader zouden wonen. “Toen was een huis vinden al net zo moeilijk als nu”, aldus de bewoonster. “Ik was blij met deze woning, zo konden mijn kinderen makkelijk heen en weer en was het zo goed mogelijk geregeld”.

Binnen
De woning heeft zoals gezegd een zo goed als nieuwe keuken en dito badkamer. Conny: “In 2017 is hier alles gerenoveerd en deze stammen uit die tijd. Dit geldt ook voor de verwarmingsketel. Deze is van de wasruimte verplaatst naar een aparte ruimte. De keuken bevat een vijfpits gasfornuis, een combi-oven en een vaatwasser. Deze laten we achter voor de nieuwe bewoners. De badkamer heeft een keurige douche en geen bad. Met uitzondering van de slaapkamers, waar laminaat ligt, liggen overal houten vloeren. Met de isolatie van het huis zit het goed. Het heeft label B, met muurisolatie en hardhouten kozijnen met dubbel glas. Achteraan de tuin hebben we een aparte stenen berging. De achtertuin ligt op het zuiden en in de zomer heb je daar lang de zon. Als deze iets lager gaat staan, zit je heerlijk koel achter het muurtje. Zodoende is het nooit heel heet. Verder is er ook nog een zij tuin. Deze hebben we helemaal opgeknapt, wat meteen een andere blik op de zijkant van het huis werpt”.

Tot slot  noemt de bewoonster nog speciaal de fijne buurt. “Die is rustig en gemoedelijk, iedereen is vriendelijk en groet je. We lopen de deur niet plat, maar als er iets is kun je altijd bij elkaar terecht”.  
 

Beneden 3-kamer hoekwoning dicht bij de natuur

Aziëlaan 250, Delft
Vraagprijs is: 285.000 k.k.
Woonoppervlak is: 77m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding