Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

wonen

DELFT- Bijna vijf jaar wonen Elisa en Nathan nu in dit ruime appartement op de begane grond van het eind jaren ‘50 complex in de Van Blommesteinstraat in de Kuyperwijk. Na gezinsuitbreiding is het tijd geworden voor een volgende fase in hun leven en gaan ze groter wonen in Pijnacker.

Fijne plek
“Dit is ons eerste huisje “, vertelt Elisa. “Vijf jaar geleden hebben we geluk gehad met het vinden ervan en waren blij met een plek in Delft, zeker omdat ik uit Delft kom. We hebben hier al die tijd heel fijn gewoond en hopen dat de nieuwe bewoners dit ook weer gaan doen.”

In het groen
Wat het gezin vooral woongenot geeft, is het wonen aan de grens van het Hof van Delft park. “Dat is erg prettig, het wonen in het groen. Er is in het park ook een speeltuin en een buurt kippenhok, dus voor kinderen is het er heerlijk.” Mooie bijkomstigheid is, dat ook de gezamenlijke binnentuin van het complex de mogelijkheid geeft tot buiten zijn in het groen, en dat de straat rustig is om in te wonen. De auto kan er nog gratis worden neergezet en Elisa geeft aan dat er voldoende parkeerplek aanwezig is.  

Centrum en buurtvoorzieningen nabij
Wie van vertier houdt, kan ook zijn of haar hart ophalen in deze woning, die gelegen is vlakbij het centrum van Delft. “Je bent er in tien minuten op de fiets, en heb je zin om te lopen op een mooie dag in de zomer ben je er ook zo”, aldus Elisa. “Verder zit je op loopafstand van supermarkt, overige buurtwinkels, kinderopvang, school, huisarts en apotheek.”

Leef- en bergruimte
Ook binnen de vier muren is het goed toeven aan de Van Blommesteinstraat 6, waar verrassend veel leefruimte aanwezig is. Elisa: “Er zijn drie slaapkamers, en een aparte eetruimte, waardoor we best een ruime woonkamer hebben.” Ook aan bergruimte ontbreekt het niet. Er is een ruime berging in de kelder van het appartementencomplex en in huis zijn meerdere inbouwkasten aanwezig. De badkamer wordt goed geventileerd door de aanwezige mechanische ventilatie. Dubbele beglazing zorgt ervoor dat geluid buiten, en warmte binnen blijft.

Actieve VVE
Het stel heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een nieuwe cv-ketel, een regendouche in de badkamer, en een nieuwe afzuigkap in de keuken. De actieve VVE zorgt ervoor dat het complex op meerdere fronten goed wordt onderhouden. Zo onderhoudt een tuinman de binnentuin. Ook wordt er jaarlijks vergaderd en zijn er commissies in het leven geroepen.

Goed buren contact
Een goede buur is beter dan een verre vriend, en van goede buren is zeker sprake volgens Elisa. “We hebben een fijn contact met de buren”, zo zegt ze.

Ideaal voor starters
Kortom: voor starters en jonge en kleinere gezinnen is dit de ideale woning om te beginnen aan de eerste gezamenlijke levensfase.  

Van Blommesteinstraat 6, Delft
Vraagprijs is: 295.000,- k.k.
Woonoppervlak is: 89m2
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
015-2135139
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding