Afbeelding

Fysical Delfgauw Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 22, Jaargang 34 |

DELFGAUW – Fysical Delfgauw opende deze week voor het eerst haar deuren. Dankzij het werk van RODI reclame & belettering ziet iedereen die het pand passeert meteen waar het sportgezondheidscentrum zit.

Fysical Delfgauw liet door RODI de ramen en de lichtbakken bestickeren. Daarnaast werden door RODI vlaggen gemaakt die de gevel van het pand aan het Gouden Rijderplein 20-21 in Delfgauw sieren. “Het is erg mooi geworden”, vindt eigenaar Peter de Louw. “We hebben hier drie maanden hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Sinds RODI is geweest ziet iedereen wat hier gaat komen.” Hij liet het werk door RODI uitvoeren omdat hij hier via-via goede verhalen over had gehoord. “En ik vind dat, als je in de buurt van Delft onderneemt, je ook zaken moet doen met bedrijven uit Delft en omgeving.”


Bij Fysical Delfgauw is alles gericht op snel herstellen en soepel bewegen. Het is een modern sportgezondheidscentrum met een oefengedeelte en veel aandacht voor klanten. Zij kunnen hier terecht voor fysiotherapie, medisch fitness en de nieuwste fitnessbeleving: de Milon Cirkel. “Als je ons vandaag belt kun je hier vandaag of morgen al terecht”, besluit De Louw. Zie voor meer informatie http://fysical.nl/delfgauw of bel naar 015–2033002. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12