Afbeelding

Wilgenrijk Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 28, Jaargang 22 |

Wilgenrijk ontwikkelt in de buurt van Maassluis een nieuw woongebied. Om het bouwterrein op een passende wijze te betreden en geïnteresseerden rond te leiden, is een terreinwagen aangeschaft. 
“De terreinwagen moest een bijzondere uitstraling krijgen, die past bij de landelijke uitstraling van het woongebied”, legt Eveline Ludlam van Wilgenrijk uit. Het logo van Wilgenrijk heeft een groene achtergrond met daarop een wit wilgenboompje met losse blaadjes, dus zijn door RODI reclame & belettering 564 witte wilgenblaadjes op het voertuig geplakt. “Het was voor RODI een bijzonder project en heel arbeidsintensief. Ze hebben er veel tijd in gestopt om de wagen tip top in orde te maken, maar het resultaat is mooi. We zijn er heel trots op.” De wagen trekt veel bekijks, ervoer Eveline Ludlam de afgelopen tijd. “Als we erin rondrijden staan voorbijgangers stil of ze wijzen er naar.” Wilgenrijk koos voor RODI omdat één van de medewerkers eerder naar tevredenheid had samengewerkt met Setup Signing, inmiddels onderdeel van RODI Media.
Wilgenrijk is een nieuw groen en landelijk woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Maassluis en natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied bestaat uit landerijen van in totaal 70 hectare biedt ruimte voor 1750 woningen. Meer weten? Kijk dan op www.wilgenrijk.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12