Afbeelding

Fysiotherapie Mike Soyer voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 10, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Fysiotherapie Mike Soyer liet het nieuwe bedrijfspand aan de Voorburgse Parkweg beletteren door RODI reclame & belettering. “14 Februari hebben we ons nieuwe pand betrokken”, legt praktijkmanager Zoë Soyer uit. “Het pand heeft vijf grote ramen en daarop hebben we de relevante informatie over onze praktijk laten aanbrengen. Je moet daarbij denken aan de specialisaties binnen de praktijk, telefoonnummers en dergelijke.” Fysiotherapie Mike Soyer koos voor RODI vanwege de positieve berichten die over RODI de ronde doen. “We hadden veel goede berichten over RODI gehoord en daarvan is niets gelogen, want het werk is geweldig uitgevoerd. Het ziet er allemaal heel mooi en strak uit. We zijn voor meer dan honderd procent tevreden. De contacten met de mensen van RODI waren ook heel eg prettig. Bovendien werd het werk snel en met veel vakmanschap uitgevoerd.
Meer weten? Kijk dan op www.fysiotherapiemikesoyer.nl. Wilt u meer informatie over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12