Afbeelding

Nedlux Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 31, Jaargang 22 |

DELFT – De buitenkant van het pand van Nedlux aan de Van Foreestweg 8 in Delft ziet er weer strak uit. De etalage is onlangs beplakt door RODI reclame & belettering.

“We hebben dit laten doen voor de uitstraling van onze zaak”, legt Conny Bazuin van Nedlux uit. Inmiddels oogt alles weer als nieuw. Met het nieuwe logo op de ramen en hierop duidelijk zichtbaar wat Nedlux verkoopt. “Het is heel mooi geworden, perfect. We zijn hier echt heel blij mee. Als mensen nú nog zeggen dat ze niet weten waar we zitten… Ze kunnen niet meer om Nedlux heen.” Nedlux koos voor RODI Media omdat het in het verleden altijd prettig samenwerkte met Set-Up Signing, momenteel onderdeel van RODI Media. “De kwaliteit is nog even goed”, weet Conny Bazuin inmiddels.
Nedlux is al 25 jaar het juiste adres voor zonwering, raamdecoratie, rolluiken, horren en markiezen. Omdat je zulke producten niet elk jaar koopt, is het prettig om door kenners te worden voorzien van deskundige adviezen. Het maatwerk en de montage van de producten heeft Nedlux in eigen hand, zodat u zeker weet dat het op de juiste manier wordt gemeten en geïnstalleerd. Zie voor meer informatie de website www.nedlux.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12