PR Onderhoud Voelt zich thuis bij RODI!

  vaste rubrieken

Editie: Week 39, Jaargang 22 |

DELFT – Peter Reedijk van PR Onderhoud kan voor vele klussen in en om het huis worden ingeschakeld. Dankzij het werk van RODI reclame & belettering maakt hij tegenwoordig ook onderweg naar klanten reclame voor zijn bedrijf.

De gloednieuwe Ford Transit Custom van PR Onderhoud is afgelopen zomer door RODI voorzien van reclame- en contactgegevens aan de achterzijde en de zijkant. “Het ziet er erg goed uit”, vindt Peter Reedijk. Hij kreeg afgelopen weken al een hoop goed reacties op de nieuwe uitstraling van zijn bus. “Ik ben er heel blij mee. Het is precies geworden zoals ik het wilde.” Reedijk las over de reclame- en beletteringafdeling van RODI Media in de krant Delft op Zondag. “Toen ik contact opnam met RODI klikte het direct. Bovendien werd een goede prijs gevraagd.”


Peter Reedijk begon ooit als glaszetter, maar specialiseerde zich door de jaren heen ook in timmer-, tegel-, schilder- en loodgieterswerkzaamheden. “Als je dit werk vaak doet en je vindt het leuk dan word je er vanzelf handig in”, weet hij. Klanten kunnen dus voor vrijwel alle verbouw- en onderhoudsklussen in en om het huis bij de Delftenaar terecht. “Ik lever vakwerk en communiceer altijd goed, open en eerlijk naar de klant.” Zie voor meer informatie de website www.pr-onderhoud.nl of bel naar 06-22946656. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1