Afbeelding

Chiropractie Natuurlijk Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Chiropractor Daniel Pernet showt de door RODI verspreide flyer.

RIJSWIJK - Chiropractie Natuurlijk laat meerdere keren per jaar flyers verspreiden door RODI Verspreiding. Zo kan de Chiropractor aan de Broekmolenweg 20, op de grens van Delft en Rijswijk, bekendheid geven aan aantrekkelijke kortingsacties.
“Veel mensen zijn nog onbekend met chiropractie als geneeswijze”, vertelt Maud Nagel van Chiropractie Natuurlijk. “Daardoor is er voor sommigen een drempel om contact met ons op te nemen. Door nieuwe klanten een aantrekkelijke aanbieding voor een eerste behandeling te doen, hopen we de drempel te verlagen.” Om die mensen te bereiken schakelt Chiropractie Natuurlijk RODI Verspreiding in. “Dat werkt”, weet Maud Nagel. “We zien klanten met onze flyers de zaak binnenlopen. We zijn tevreden.”


Chiropractie is een geneeswijze die gebaseerd is op de aangeboren intelligentie van het lichaam om zichzelf te kunnen herstellen door middel van een goed functionerend zenuwstelsel. “Je zenuwstelsel is verbonden met de rest van het lichaam. Door het zenuwstelsel optimaal te laten werken zijn veel klachten te verhelpen. Het is weleens jammer dat mensen vaak al een jarenlang traject hebben afgelegd voordat ze bij ons komen, want chiropractie is een fantastische geneeswijze.” Zie voor meer informatie de website www.chiropractienatuurlijk.nl of bel naar 015-2123322. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12