Afbeelding

Smallsteps voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

DELFT – Smallsteps heeft verschillende Delftse kinderopvanglocaties overgenomen, zoals kinderdagverblijf Joriaantje en de buitenschoolse opvangen Rangers en Lepelaar. Daar heeft Smallsteps bekendheid aan gegeven met advertenties in Delft op Zondag en het laten  verspreiden van flyers door RODI Verspreiding.

Zo wist Smallsteps 79.500 huishoudens te bereiken en niet zonder resultaat, vertelt locatiemanager Irma Vink (centraal op de foto). “We vragen onze nieuwe klanten altijd hoe ze bij ons terecht zijn gekomen. Al meerderde keren hebben we gehoord dat dit door de flyer of de advertenties komt. Delft op Zondag is een goedgelezen krant, het biedt een mooie gelegenheid meer naamsbekendheid te krijgen.”

KDV Joriaantje is al jarenlang een vertrouwde kinderopvang aan de Sint Jorisweg 2, maar sinds vorig jaar overgenomen door Smallsteps, een organisatie met ruim 250 kinderopvanglocaties. “We zijn een nieuwe organisatie met nieuwe ideeën”, vertelt Irma Vink. “Met Joriaantje zitten we vlakbij het centrum, maar tegelijk op een hele rustige en groene locatie. Onze grote hal leent zich uitstekend voor veel activiteiten en interactie tussen de kinderen en leiders. We zijn de leukste en gezelligste en meest fantastische kinderopvanglocatie van Delft!” Smallsteps Joriaantje werkt met horizontale en verticale groepen en heeft nog ruimte om baby’s, dreumesen en peuters op te vangen. Zie voor meer informatie de website www.smallsteps.info of bel naar 015-2052000. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12