Afbeelding

Hypotheken, wie snapt het nog?

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Hypotheekadviseur Angelique den Ouden van de SNS Winkel Delft.

DELFT – In de SNS Winkel aan de Pynepoort 7 in Delft komen regelmatig bezoekers voor een goed hypotheekadvies. “De laatste tijd horen wij steeds vaker dat mensen onzeker zijn over hun mogelijkheden op de huizenmarkt”, vertelt hypotheekadviseur Angelique den Ouden. “Door alle veranderingen weten zij niet meer wat nu wel en wat niet kan. Hoogste tijd voor duidelijkheid!”
Ook jij hebt de laatste tijd waarschijnlijk de nodige vraagtekens geplaatst bij al het nieuws over hypotheken – of breder nog – de woningmarkt. Het tweede kabinet-Rutte kwam in februari met het zogenoemde ‘woningmarktakkoord’. Ook dit riep weer vragen op. Gelukkig is rond dit akkoord inmiddels meer duidelijkheid. “Het stelt ons in staat om op basis van de meest actuele feiten een helder hypotheekadvies te geven.
Onze klanten stellen dat zeer op prijs en profiteren ervan. In deze markt met dalende huizenprijzen kan het kopen van een huis namelijk zeer aantrekkelijk zijn. En: nieuwe hypotheken komen voor renteaftrek in aanmerking als de lening in dertig jaar wordt afgelost. Groot voordeel: na afloop houd je geen schuld over.”
Na een eerste kennismakingsgesprek voor een hypotheekadvies volgt vaak een tweede afspraak. In dat gesprek worden alle feiten en wensen overzichtelijk op een rij gezet. “Vervolgens koppelen we daar de SNS Huisselectie aan. Naast een SNS Hypotheek kun je bij ons namelijk ook terecht voor hypotheken van andere banken en verzekeraars. Kwestie van vergelijken; welke hypotheek van welke aanbieder past het beste bij wat de klant wil?
Zo werken wij. Mooi toch? Klanten stappen binnen, voelen zich begrepen en krijgen een helder advies dat past bij hun situatie. Reëel, open en met oog voor hun wensen. Heb jij vragen over de nieuwe hypotheekregels? Of wil je weten wat je mogelijkheden zijn om het huis van je dromen te kunnen kopen? Loop gerust eens bij ons binnen. Je bent van harte welkom!” Of stuur een mailtje naar snsbank.delft@sns.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12