Afbeelding

BHV Case breidt wagenpark uit met twee Fords Transit en een Volvo V40

autonieuws

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

Directeur Leo Harteveld en Kees Weerheim bij de aflevering van drie voertuigen door Autobedrijf Harteveld aan BHV Case.

DELFGAUW – BHV Case staat voor bedrijfshulpverlening. Het bedrijf in Zoetermeer leidt medewerkers op voor bedrijven om hulp te kunnen verlenen in medische noodsituaties of bijvoorbeeld bij brand.
Hiertoe heeft BHV Case een heel wagenpark tot zijn beschikking, dat kortgeleden is uitgebreid met twee Fords Transit en een Volvo V40. Deze werden geleverd door Autobedrijf Harteveld in Delfgauw, vooral bekend van Saab, maar inmiddels ook al weer jaren het adres voor Subaru, Volvo en Ford.

De twee Fords Transit gaat BHV Case gebruiken voor het vervoer van trainingsmateriaal. “Brandblussers, reanimatiepoppen, spullen voor EHBO”, somt Kees Weerheim van het Zoetermeerse bedrijf op. “Al deze spullen worden vervoerd naar de bedrijven en trainingslocaties waar de trainingen worden gegeven.”
De Volvo V40 gaat door de directeur van BHV Case worden ingezet om bezoeken te brengen aan prospects en bestaande klanten. “Die auto wordt dus echt voor relatiebeheer gebruikt”, gaat Weerheim verder. “Wij vinden de Volvo V40 echt een representatieve auto voor ons bedrijf.”
Over de zakelijke overeenkomst met Autobedrijf Harteveld kan Weerheim alleen maar positief zijn. “Als bedrijf wil je bij de aanschaf van auto’s comfort hebben, maar vooral een dealer die snel bereikbaar is”, zegt hij. “Bedrijventerrein Ruyven is heel makkelijk bereikbaar. Bovendien hebben we het beste advies gekregen na het bespreken van onze wensen.”
Aan deze aflevering zit overigens ook nog een persoonlijk tintje, Kees Weerheim kent directeur Leo Harteveld namelijk al van de lagere school, waar ze bij elkaar in de klas hebben gezeten. “Het was voor de eerste keer dat we bij dit bedrijf een order deden”, zegt hij. “Dat is goed bevallen. Het komt een beetje neer op wij vragen en zij draaien, maar dan heb je ook precies wat je nodig hebt. Het was trouwens best een prestatie, want wij hadden op stel en sprong een bus nodig. Het bedrijf van Leo Harteveld heeft snel kunnen schakelen en ons kunnen leveren wat we nodig hadden. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12