Afbeelding

Autobedrijf Wittebrug vertegenwoordigt nu ook het prachtige merk SEAT

autonieuws

Editie: Week 29, Jaargang 23 |

Service Manager Patrick van Vliet in de showroom van Autobedrijf Wittebrug: voor Volkswagen, SEAT en goede occasions.

DELFT – Wittebrug kenden we natuurlijk al veel langer als betrouwbare Volkswagen-dealer. Sinds kort kan Wittebrug Delft de klant ook bedienen als het gaat om het merk SEAT. De volledige afdeling sales en aftersales van het bedrijf Stejer is namelijk overgenomen door Wittebrug, dit is inclusief het personeel.
Kort na de samenvoeging van beide bedrijven, overigens blijft de naam gewoon Autobedrijf Wittebrug, heeft Patrick van Vliet, Service Manager, de algehele leiding binnen de vestiging gekregen. “Alle nieuwe medewerkers op de werkvloer zijn inmiddels gewend”, zegt hij. “Zelf kom ik ook bij Stejer vandaan. In totaal hebben we nu een team van zestien medewerkers.”
De showroom van Wittebrug is nu onderverdeeld in drie afdelingen. De eerste is met Volkswagen-modellen gevuld. De tweede met SEAT-modellen. En de derde, last but not least, met jong gebruikte occasions. “Maar niet alleen op het gebied van sales zijn we nu een bedrijf”, gaat hij verder. “Ook de werkplaatsen zijn volledig ingericht, behalve naar Volkswagen- ook naar SEAT-maatstaven. Al het onderhoud en alle reparaties aan beide merken kunnen hier worden uitgevoerd.”
Met de samenvoeging is ook de Economy Service tot stand gekomen, hierdoor kunnen ook auto’s van oudere bouwjaren tegen aantrekkelijke tarieven voortreffelijk worden onderhouden. En dat op een economisch verantwoorde manier. “Uiteraard hoort daar een uitgebreide garantieregeling bij”, aldus Van Vliet. “Alle medewerkers hebben een goed gevoel over het nieuwe concept. Nu is het nog zaak om alles tot in de puntjes op elkaar af te stemmen, zodat de klanten daar alleen maar baat bij zullen hebben.”

Autobedrijf Wittebrug
Energieweg 5
(015) 261 93 41
www.wittebrug.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12