Afbeelding

Zomers inruilvoordeel in de showroom van KIA Delft

autonieuws

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

Verkoopadviseur Peter Eggermont van KIA Delft bij de geheel vernieuwde KIA Cee'd.

DELFT – KIA Delft is een warm bedrijf, waar de medewerkers elkaar bijna als familie zien. Een uiterst succesvol bedrijf bovendien, dat al jaren het dealerschap van het Zuid-Koreaanse merk KIA mag voeren, bekend van de Zeven Jaar Garantie regeling.
Deze ruimhartige garantieregeling is standaard op alle KIA-modellen. Dat betekent dat u gegarandeerd zeven jaar zorgeloos auto rijdt. Momenteel is het wel heel aantrekkelijk om een nieuwe KIA aan te schaffen. “Er gelden op dit moment namelijk heel gunstige inruilpremies”, legt verkoopadviseur Peter Eggermont uit. “Bij deze inruilpremies kan het voordeel oplopen tot wel 2.650 euro.”
Een uitstekende keuze zou bijvoorbeeld de vernieuwde KIA Cee'd zijn. Een heel vernieuwd model, dat in de showroom van het Delftse dealerbedrijf een echte blikvanger is. “Je kunt niet om die wagen heen als je binnen komt”, verklaart Eggermont.  “Onze bezoekers zullen er versteld van staan, een proefrit is natuurlijk altijd mogelijk.”
De KIA Rio in Sport-uitvoering kan ook niet omvermeld blijven. Wilt u net even sportiever rijden in de Rio van KIA, dan is deze auto helemaal iets voor u. In de showroom zullen de verkoopadviseurs u alle ins en outs over dit model en vooral deze uitvoering vertellen. “En dan hebben we natuurlijk nog de KIA Picanto”, gaat Eggermont verder. “Ook voor dit model geldt de inruilpremie tot en met 2.650 euro, maar ook nog eens de 50/50 Deal en de 0% Financieringsregeling.”
Niet alleen voor de aankoop van een nieuwe KIA bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. U kunt in de werkplaats uw auto vakkundig laten repareren en onderhouden. Door stuk voor stuk uitstekend geschoolde monteurs, die er voor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje over de weg rijdt.

Kia Delft
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12