Afbeelding

De nieuwe Renault Twingo nu in Collection-uitvoering voor slechts 9.990 euro

autonieuws

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

De nieuwe Renault Twingo is deze zomer in Collection-uitvoering èn met veel prijsvoordeel te koop bij Autohaag Zeeuw Delft.

DELFGAUW – De zomer staat bij Autohaag Zeeuw Delft in het teken van een scherpe Twingo Actie. Het gaat hier om een actie die helemaal draait om de Renault Twingo Collection. Normaal gesproken betaal je 11.790 euro voor deze uitvoering, maar nu slechts 9.990 euro en daarnaast kunt u hem ook nog kosteloos personaliseren.

Het gaat dus om een fantastische aanbieding, die Autohaag Zeeuw Delft alleen deze maand doet. Een compleet uitgeruste en kosteloos te personaliseren nieuwe Renault Twingo voor een flink gereduceerde prijs. “Wie zou niet van deze aanbieding gebruik willen maken”, zegt vestigingsmanager Ed Mouton. “In deze Renault Twingo Collection beleef je puur rijplezier.”
De onverslaanbare stadsauto van Renault is dus tijdelijk verkrijgbaar in deze speciale Collection-uitvoering. Behalve het gratis Collection-pakket ter waarde van 1.100 euro, is het model natuurlijk ook – kosteloos – te personaliseren. “De auto is onder andere uitgerust met een krachtige 70 pk motor met Start en Stop systeem”, gaat Mouton verder. “Daarnaast met een boordcomputer, LED-dagrijverlichting, een grille in de voorbumper, zijstootlijsten en een deel van de achterbumper is zwart. De buiten-spiegelkappen en de portierhandgrepen zijn in de carrosseriekleur en de auto heeft getint glas.”
De extra's van het Collection-pakket liegen er niet om. Een schitterend aantal luxe voorzieningen, zoals airconditioning, R&GO multimediasysteem, een in hoogte verstelbare stoel, striping 'Stripes' in zwart of wit, de grille met een kleuraccent  in rood, wit of blauw, 15-inch wieldoppen type 'Novestra' in 'Noir', beschermstrips in het kleuraccent rood, wit en blauw. “Kom dit moois allemaal eens bekijken bij ons in de showroom”, zegt Mouton. “Uiteraard is ons verkoopteam graag bereid u alles over deze uitvoering, het Collection-pakket en de extra zomer prijskorting te vertellen.”

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12