Afbeelding

Vijftig jaar EDA de Heus, nu alvast een app met chatfunctie

autonieuws

Editie: Week 21, Jaargang 23 |

Jolanda van Winden van Bosch Car Service EDA de Heus met de plaquette van de Stichting Duurzaam Repareren.

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus hoopt volgend jaar zijn vijftigjarig bestaan te vieren. Een universeel autobedrijf met een lange Delftse historie, dat wel altijd met zijn tijd is mee gegaan. Dat wordt nog eens onderstreept met de introductie deze zomer van de EDA de Heus app met chatfunctie.

De lancering van de app zal de communicatie van EDA de Heus met de klanten een stuk makkelijker en vooral sneller maken. De lijnen zijn op deze manier veel korter. Zaken omtrent uw auto zijn zo sneller en efficiënter te regelen en af te handelen. “Snel geregeld, met de zekerheid dat het goed komt”, zegt Jolanda van Winden, die het bedrijf samen met haar man Aad leidt. Graag wijst ze nog even op de actie die het hele jaar door nog loopt. “Dat is de speciale APK-actie”, legt Jolanda uit. “Elke maand maak je kans op 10.000 euro voor een auto naar keuze wanneer je bij ons de APK uit laat voeren.”
Jolanda is ook degene binnen het bedrijf die zich bezig houdt met de verbetering van de ICT. Ze is voor het grootste deel verantwoordelijk voor de vernieuwing van de website, waar de klanten nu ook hun ervaring met EDA de Heus kunnen delen. “Tevreden klanten, daar is het ons natuurlijk allemaal om te doen”, zegt ze. “Neem eens een kijkje op www.edaheus.nl, daar kunt u de beoordeling van de klanten over ons bedrijf inzien. Ik ben druk bezig om ook andere onderdelen binnen het bedrijf te digitaliseren.”
EDA de Heus is een milieubewust autobedrijf. Een auto is milieubelastend. Toch wil EDA de Heus zijn werkzaamheden binnen de automotive zo milieuvriendelijk mogelijk uitvoeren. “Groen, duurzaam en het milieu, dat zijn voor ons sleutelwoorden”, legt ze uit. “We geven onze klanten de keuze om mee te werken aan een groene, milieubewuste omgeving.”
EDA de Heus is al weer een tijdje geleden erkend door de Stichting Duurzaam Repareren. Er is heel veel mogelijk om het onderhoud, een reparatie of het herstellen van een schade een stuk milieuvriendelijker te laten zijn. Dit gecertificeerde bedrijf houdt u mobiel, maar met een zo gering mogelijke belasting van ons milieu en de samenleving.
Een bezoek aan Bosch Car Service EDA de Heus is zeker de moeite waard. In de werkplaats kan met de Bosch-apparatuur elk merk auto probleemloos worden onderhouden of gerepareerd. Ook voor aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto staan de medewerkers graag voor u klaar. Mocht u onverhoopt ruitschade hebben, dan zorgt EDA de Heus als GlasGarage Delft voor een snelle, adequate reparatie en afwikkeling.

Bosch Car Service EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl
info@edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12