Afbeelding

De groei van Autobedrijf Harnaschpoort lijkt niet te stuiten

autonieuws

Editie: Week 33, Jaargang 23 |

Het bedrijfspand van Autobedrijf Harnaschpoort, met drie bruggen voor het onderhoud of reparatie aan uw auto.

DEN HOORN – Autobedrijf Harnaschpoort is gevestigd vlak bij de nieuwbouwwijk Harnaschpolder Delft. Het bedrijventerrein is makkelijk te vinden, met als overduidelijke herkenningspunten de nieuwe gebouwen van PostNL en Combiwerk. Het universele autobedrijf heeft zes jaar geleden de deuren geopend en wordt steeds bekender.

Een nieuwe woonwijk. Een nieuw bedrijventerrein. In het begin was het nog wel even zoeken. Maar nu de nieuwe verbindingsweg van Harnaschpolder Delft is geopend, gaat het allemaal een stuk eenvoudiger. Nu is de snelweg niet langer de enige toegang tot het bedrijventerrein. In het bedrijfspand heeft eigenaar Ron Strampraad de beschikking over drie bruggen. Met twee man personeel kunnen hier alle denkbare reparaties en al het onderhoud aan uw auto worden uitgevoerd.
Bekend is het bedrijf vooral vanwege de APK zonder afspraak. Als er onverhoopt reparaties nodig mochten blijken, dan ijvert het team van Ron Strampraad er voor om altijd de meest voordelige onderdelen te zoeken of goede tweedehands onderdelen.
De APK voor een benzine-auto kost 40 euro. Dit is inclusief een viergasmeting en eventueel een EOBD test, voor het uitlezen van de auto. De APK voor een diesel-auto kost 60 euro, inclusief roetmeting en OBD test. “Veel bedrijven rekenen een heel laag bedrag voor een APK of doen die zelfs helemaal gratis”, gaat Strampraad verder. “Maar meestal zijn de klanten dan bij een eventuele reparatie wel weer duurder uit. Wij proberen door middel van onze werkwijze de kosten altijd zo laag mogelijk te houden.”
Niet alleen voor de bewoners van de nieuwe wijk Harnaschpolder Delft is Autobedrijf Harnaschpoort een gunstig gesitueerd en geweldig bedrijf. Ook voor mensen uit verderop gelegen Delftse wijken is Autobedrijf Harnaschpoort een bezoekje meer dan waard. Het deskundige team helpt u graag verder.

Autobedrijf Harnaschpoort

Vrij-Harnasch 66
(015) 212 39 68
www.autoharnasch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12