Afbeelding

Delvenaar in beeld: Ralph Westenberg (43), interim manager

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 20 |

- Wat ben je hier op de Kerkpolderweg aan het doen?
“Ik ben voorzitter van zwem- en waterpolovereniging d’ELFT en ik ben onderweg om de vereniging te openen en training te geven. Straks zijn de eerst trainingen voor wedstrijdzwemmers en daarna voor waterpoloërs.”

- Kijk je er weer naar uit om training te geven?
“Jazeker. Dat is echt een passie voor mij. De hele vereniging is voor mij een passie. Niet alleen omdat ik voorzitter ben, maar ook omdat ik op deze manier dingen kan opbouwen met de jeugd. Opbloeiende jeugd doet me wat.”

- Heb je afgelopen week nog iets leuks gedaan?
“Lang overgewerkt. Ik ben zelfstandig ondernemer en werk is ook een hobby van mij. Training geven vind ik natuurlijk leuk. Vroeg opstaan om training te geven is heerlijk. Maar wat vooral leuk is, is dat ik deze week voor d’ELFT een sponsorcontract heb kunnen sluiten met het merk TYR. Daardoor worden drie zwemtalenten van ons nu volledig met materiaal gesponsord door TYR. Dat is in de geschiedenis van de vereniging nog nooit eerder gebeurd en dat is natuurlijk heel gaaf.”

- Wat is je nieuws van afgelopen week?
“Dat ik een contractverlenging heb bereikt met een huidige klant. Daar ben ik erg blij mee. En mijn oldtimer is deze week klaar. Daar wacht ik met smart op, die wordt al zes weken gerestaureerd.”

- Wat voor een oldtimer heb je dan?
“Ik heb een Ford F250 uit 1968. Echt elk moertje en boutje onder de motorkap is uit elkaar gehaald. Ik heb foto’s gezien van tijdens de reparatie. Die heb ik zo snel mogelijk weer weggegooid, want hij lag helemaal uit elkaar. Ik wacht echt met smart op het moment dat ik hem deze week mag ophalen, want hij is part of the family.” (MA)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12