Afbeelding

Wat ik zeggen WIL

vaste rubrieken

Editie: Week 17, Jaargang 23 |

Erg jammer
DELFT - Mijn zoon is gisteravond met zijn vriend op stap geweest en is daarbij gezellig gaan bowlen in Gasterij ‘t Karrewiel. Nu heeft hij laatst van zijn zuurverdiende centen een mooie Samsung mega mobiele telefoon gekocht, een leuke en best wel grote telefoon. Maar deze is hij bij ‘t Karrewiel kwijtgeraakt en wat hier dan, vind ik, het vervelende van is, is dat degene die hem heeft gevonden hem niet gewoon heeft afgegeven bij de balie zodat de rechtmatige eigenaar hem wellicht via die weg weer gewoon terug had kunnen krijgen. Nee, iemand heeft hem meegenomen en uitgezet. Ik kan er niet meer over zeggen dan dat ik het erg jammer vind dat dit tegenwoordig de manier is waarop mensen denken. Vroeger was dat wel anders, dan deed men alle moeite om de rechtmatige eigenaar terug te vinden. Ik hoop (niet) dat de nieuwe ‘eigenaar’ heel veel plezier beleeft aan het toestel en dat hij er heel tevreden mee is. Wat je ook kunt doen is je hart laten spreken en laat via deze krant weten dat je hem hebt gevonden , dat is wat ik zou doen.
R. Aarts, Delft


Gestolen fiets
YPENBURG - Mijn zoon heeft zaterdag 18 april zijn broer geholpen met het bezorgen van de krant Delft op Zondag in de wijk De Bras in Ypenburg. Hij heeft daarbij zijn fiets geparkeerd en op slot gezet bij de ondergrondse containers op de hoek van De Waterweegbree en Wilde Gagel. Nadat de kranten hier bezorgd waren, wilde hij zijn fiets ophalen om naar de volgende straat te gaan, maar de fiets was verdwenen. Bij navraag in de buurt bleek een spelende jongen een man te hebben gezien die de fiets aan de hand heeft meegenomen. De jongen heeft gevraagd waar die man die fiets vandaan had. Het antwoord was ‘gevonden’. Mijn zoon is erg verdrietig. Door samen met zijn broer kranten te bezorgen denk je een zakcentje te kunnen verdienen. Ik hoop dat iemand weet waar de fiets nu is. Het gaat een oude ‘halleluja’ (oma) fiets. Het frame is rood en de spatborden en bagagedrager zijn zwart. Hij stond op slot met een paars kettingslot. Wie meer weet kan bellen naar 06-18523091.

E. Nijman, Ypenburg


Verkeersborden
DELFT – Is er dan niemand in de gemeenteraad die ziet dat de verkeersborden in Delft verschrikkelijk vuil zijn? Sommigen zijn niet eens meer te lezen. Is het zo moeilijk deze eens schoon te laten maken? We maken zo een geweldig indruk op onze toeristen.

G. Bogaerts, Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12