Afbeelding

'Ik heb erop aangedrongen de wedstrijd uit te spelen'

sport

Editie: Week 16, Jaargang 23 |

DELFT – DHL beleefde afgelopen zondag een uitermate teleurstellende zondagmiddag. Het duel tegen ADS werd vlak voor rust gestaakt en sterkhouder Marvin van der Krogt viel geblesseerd uit. Trainer Oscar Laguna Burgos blikt terug.

– Wat is er allemaal gebeurd zondagmiddag?
“We speelden tegen hekkensluiter ADS en kwamen redelijk snel op een achterstand. Daarna herpakten we ons en maakten gelijk. Hierna waren zij het niet eens met een aantal scheidsrechterlijke beslissingen en viel Marvin van der Krogt geblesseerd uit. Uiteindelijk werd gestaakt.”

– Waarom besloot de scheidsrechter te staken?
“Hij gaf één van hun spelers een tweede gele kaart voor praten en even later ontving ook een ander de rode kaart. Deze was het er niet mee eens en viel de scheidsrechter aan. Daarop hield hij het, met nog ruim een helft te gaan, voor gezien.”

– Baalde je daarvan?
“Ja, ik heb er ook op aangedrongen de wedstrijd uit te spelen, want zij waren al aardig vermoeid. Hij zag dat niet meer zitten. We konden zondag promotie afdwingen, dat ging nu ook niet door. Nu is het afwachten wat er verder gaat gebeuren. Als we dit weekend en donderdagavond tegen directe concurrent HDV winnen, is dit resultaat misschien niet eens meer van belang.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12