'De doelstelling is directe handhaving'

sport

DELFT – DHL won afgelopen zondag met 2-1 van REMO en werkte zich hiermee naar een gedeelde tweede plaats in de derde klasse. Marvin van der Krogt was verantwoordelijk voor beide doelpunten.

- Je scoort er als verdediger aardig op los dit seizoen…
"Het gaat inderdaad lekker, maar dat ik regelmatig scoor vind ik zelf niet zo belangrijk. Wat voor mij het belangrijkst is, is dat ik er weer op het veld sta na de zware knieblessure die ik eind vorig seizoen uit bij ADS opliep."

- Heb je ooit getwijfeld of je nog zou kunnen voetballen?
"Die gedachte heeft wel door mijn hoofd gespookt. Ik heb er alles aan gedaan om er aan het begin van het seizoen te staan en dat is gelukt. Het gaat nog steeds met pieken en dalen. Daardoor kan het zijn dat ik weleens een training mis. Gelukkig gaan de trainer en mijn medespelers er goed mee om en gaat het in de wedstrijden ook wel goed."

- Waar gaat het dit seizoen eindigen voor jullie?
"Onze doelstelling is directe handhaving en dat is niet veranderd. De trainer heeft gezegd dat we voor de winterstop punten moeten pakken en dat gaat ons goed af. Als er aan de eind van de rit meer in blijkt te zitten, is dat mooi meegenomen, maar directe handhaving zou al mooi zijn."