Word vrijwilliger bij de Triathlon Delft!
Word vrijwilliger bij de Triathlon Delft!

Triathlon Delft zoekt vrijwilligers!

sport

DELFT - In 2024 wordt alweer de derde editie van Triathlon Delft georganiseerd. Zondag 2 juni staan de atleten weer aan de start om de Grote Plas in Delftse Hout in te plonsen. De organisatie is er helemaal klaar voor, maar ze hebben helaas nog niet voldoende vrijwilligers.

De triatlon is een uitdagende race waarin zwemmen, fietsen en hardlopen samenkomen. Het is een sportieve uitdaging voor iedereen. In Delft worden races georganiseerd voor zowel beginnende als ervaren triatleten. Er zijn verschillende afstanden beschikbaar, zodat deelnemers op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Naast individuele deelname is er ook een trio-optie, waarbij één zwemmer, één fietser en één loper samenwerken. Deze teamcompetitie moedigt samenwerking aan en maakt de sport toegankelijk voor verschillende niveaus. Bovendien is de triatlon geschikt voor alle leeftijden, met speciale startmomenten voor jeugdatleten vanaf 12 jaar en zelfs kidsraces voor jongere deelnemers.

Vrijwilligers
Voor het organiseren van een triatlon zijn vrijwilligers onmisbaar. De organisatie zoekt nog 50 mensen die op zondag 02 juni willen helpen. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de wedstrijd veilig en soepel verloopt. Als dank ontvang je als vrijwilliger een lunch, bidon, shirt en tas. Je maakt deel uit van een bijzonder evenement en draagt bij aan een onvergetelijke dag voor de deelnemers. Na afloop ben je van harte welkom op de afterparty bij Plané in Delftse Hout, waar een heerlijke BBQ op je wacht.

Aanmeldingen
Voor meer informatie over dit mooie evenement of om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar www.triathlondelft.nl. Je kunt je vragen ook mailen naar vrijwilligers@triathlondelft.nl.