Michiel Wiegman nam samen met zijn partner Angelique de tweede prijs in de categorie 'Meest Klantgerichte Club' in ontvangst!
Michiel Wiegman nam samen met zijn partner Angelique de tweede prijs in de categorie 'Meest Klantgerichte Club' in ontvangst!

The Fitnessclub Delft valt weer in de prijzen!

sport

DELFT - Op maandag 22 januari vond in Theater Figi in Zeist de award uitreiking plaats van de Dutch Fitness Awards 2023/2024. Naast de Gold Award voor ‘Beste Fitnessclub van Delft’, kreeg The Fitnessclub Delft ook in de categorie ‘Meest Klantgerichte Club’ waardering van de vakjury!

The Fitnessclub Delft aan de Schieweg is een gezellige sportschool voor jong en oud. De sportschool heeft een gevarieerd aanbod aan groepslessen en een ruime fitnesszaal met de nieuwste apparaten. Vorig jaar wist de sportschool tijdens de Dutch Fitnes Awards al de gepersonaliseerde award ‘Beste Fitnessclub van Delft’ in de wacht te slepen en werden ze ook nog eens tweede in de landelijke categorie ‘Allround Fitnessclub’!  

Waardering
De Dutch Fitness Awards bieden uitblinkers in de fitnessbranche een podium om daarmee ook anderen te inspireren. Presentator Gert van ‘t Hof introduceerde de vakjury op het podium en vervolgens werden de winnaars per categorie bekend gemaakt. Net als vorig jaar ging The Fitnessclub Delft er met de award ‘Beste Fitnessclub van Delft’ vandoor, maar de fitnessclub aan de Schieweg werd ook tweede in de categorie ‘Meest Klantgerichte Club’ landelijk! Volgens eigenaar Michiel Wiegman krijgen hij en zijn team door deze prijs de waardering die ze verdienen: “De vakjury is bij ons langs geweest en heeft kunnen zien hoe wij hier omgaan met onze klanten. Ook heb ik ze laten zien hoe onze werkwijze betreffende klantgerichtheid is samengesteld. Wij werken er hier elke dag keihard aan om mensen zich thuis te laten voelen. Dit doen we door onze klanten aandacht te geven, betrokken te zijn en dit continu bij iedereen te doen. Wij begeleiden mensen naar hun einddoel met goede apparatuur en begeleiding, dat staat bij ons hoog in het vaandel.”

Kijk voor meer informatie over deze veelzijdige sportschool op www.thefitnessclubdelft.nl!