Revalidatie en herstel afdeling tijdelijk verhuisd naar WestCord Hotel Delft (foto: Hein Athmer)
Revalidatie en herstel afdeling tijdelijk verhuisd naar WestCord Hotel Delft (foto: Hein Athmer) (Foto: HEIN ATHMER +31 653555353)

Cliënten Reinier de Graaf in WestCord Hotel

  lopende zaken

DELFT – WestCord Hotel Delft is een samenwerking aangegaan met het Reinier de Graaf Ziekenhuis voor een tijdelijke verhuizing van cliënten naar een speciaal aangepaste verdieping in het hotel.

Vanwege de corona uitbraak wordt in Zuid-Holland een grotere stroom patiënten met klachten gerelateerd aan het virus verwacht. Om de juiste zorg te kunnen bieden aan deze patiënten is extra capaciteit in het ziekenhuis noodzakelijk. WestCord Hotel Delft heeft vanwege de maatregelen vanuit de overheid op dit moment een overschot aan kamers. Daarom verhuist de afdeling Revalidatie & Herstel van Pieter van Foreest, dat zich met 20 kamers bevindt op de 3e etage van het Reinier de Graaf Ziekenhuis, tijdelijk naar een aparte etage in het WestCord hotel. De 1e etage van het hotel wordt gereed gemaakt voor cliënten om te kunnen revalideren en herstellen. Zo zijn de hotelbedden uit de kamers gehaald om plaats te maken voor ziekenhuisbedden en wordt het centrale atrium conform de RIVM-richtlijnen ingericht als gemeenschapsruimte. Daarnaast wordt een vergaderzaal omgebouwd tot ruimte voor fysiotherapie. De afdeling Revalidatie & Herstel in het WestCord Hotel Delft is door Pieter van Foreest verplaatst op verzoek van het Reinier de Graaf Gasthuis en in samenspraak met zorgkantoor DSW.

Trots
Edo Garretsen, General Manager bij WestCord Hotel Delft: ‘’In deze tijd is het belangrijk om de samenwerking met elkaar te zoeken en elkaar te helpen waar nodig. Wij zijn trots als WestCord Hotel Delft een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze samenleving.’’

WestCord Hotel
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft
015 888 9010

Meer berichten
 
CustomHtml_1