Afbeelding

Buitengewone kavels in Sion en Delft

lopende zaken

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

RIJSWIJK/DELFT – “De kavels van Buitengewoon te Sion zijn fraai gelegen aan het mooiste stukje van de bestaande historische Sionsweg, met uitzicht op de grote doorgaande vaart Kerstanjewetering en het openbaar groen van Delft. Aan de achterzijde grenzen deze kavels aan de nieuwe circa 6 meter brede watersingel. De Sionsweg is een rustige woonstraat, omdat de directe aansluiting met de Prinses Beatrixlaan ter plaatse onlangs opgeheven is.
De vier kavels van Buitengewoon te Sion liggen in het plangebied RijswijkBuiten. Het is vooral de opzet die RijswijkBuiten straks tot één van de mooiste wijken van de regio maakt. U woont dus straks met recht ‘Buitengewoon’!
Inmiddels is er één kavel van Buitengewoon te Sion verkocht en zijn er nog drie kavels, variërend van 535 tot 1.015 vierkante meter beschikbaar.
Tevens is er nog één kavel van circa 600 vierkante meter beschikbaar in de ecozone aan de Kastanjewetering Delft in de Harnaschpolder. “Ook deze kavel kan met recht buitengewoon worden genoemd, door de ligging en het directe uitzicht op de doorgaande vaart Kerstanjewetering”, aldus Laura Bronsgeest van GAM Van Leeuwen Beheer BV.
Verkoopinformatie over de kavels aan de Sionsweg in Rijswijk vind je op www.vanleerdammakelaardij.nl. Verkoopinformatie over de kavel aan de Kastanjewetering in Delft vind je via www.jorisvanoosten.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12