Begin het nieuwe jaar goed bij Ambiance Beauty

  lopende zaken

Tijdens de visagie-workshops bij Ambiance Beauty leer je van alles om jezelf mooi op te maken.

DELFT – Heb je al kennisgemaakt met het vernieuwde Ambiance? In het nieuwe onderkomen in de Oude Kerkstraat 5 draait het tegenwoordig naast Beauty ook om Food en Lifestyle.

De samenwerking van de schoonheidsspecialiste met een chef-kok en een personal trainer valt nu al bij velen in de smaak. Voor het nieuwe jaar is er een aantal heel goede redenen om een bezoek te brengen aan Ambiance Beauty. Bijvoorbeeld vanwege de visagie-workshops die vanaf januari beginnen. Altijd al willen weten hoe ‘smokey eyes’ moeten worden aangebracht? Of hoe je nu de juiste kleur foundation vindt? Waarom die lipstick niet blijft zitten? Alle antwoorden en vele andere krijg je tijdens deze workshop. 

Ze vinden plaats op 16 januari en 9 februari a.s. van 13.00 tot 15.30 uur. Deelname kost 29,50 euro (bij aankoop van een product gratis) en er is plaats voor maximaal acht personen. Ook zeker de moeite waard is het nieuwe cosmeceutisch anti-aging-programma van Sothys. Ideaal voor iedereen die nog niet toe is aan een behandeling met apparatuur, maar die wel graag iets wil doen aan de lijntjes die steeds maar dieper en opvallender lijken te worden. Maak kennis met dit Sothys-programma en laat een persoonlijke diagnose stellen. 

Vraag de specialisten van Ambiance Beauty naar de mogelijkheden en ontdek hoe je een gratis behandeling kunt verdienen. Nog geen tijd gehad om kennis te maken met het vernieuwde Ambiance, maar ben je toch nieuwsgierig? Kom dan gezellig samen met je moeder, buurvrouw of collega langs. Je ontvangt beiden 50 procent korting op een eerste behandeling ter waarde van 52 euro. Deze actie geldt voor afspraken gemaakt voor eind februari. Ben je al wel eens eerder bij Ambiance geweest? Bel dan nu en kom voor eind februari nog een keer. Dan krijg je bij je schoonheidsbehandeling een gratis voet- of handbehandeling ter waarde van 30 euro. 

Telefoon: (015) - 213 31 33. Internet: www.ambiancedelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1