Afbeelding

De ouder wordende mens, natuurlijk verval of tweede jeugd?

vaste rubrieken

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

Nadine Ruigrok van Ambiance Beauty.

DELFT - Hoe kijken we vandaag de dag aan tegen het ouder worden? “Ik vraag het dagelijks aan de klanten in mijn behandelstoel”, zegt Nadine Ruigrok van Ambiance Beauty in de Oude Kerkstraat 5. “Zij  vertellen over ellendige rimpels, donkere vlekken en hangend vel. Onregelmatigheden, adertjes en vetophopingen die er met streng dieeten echt niet meer af gaan. Dan komt mijn cruciale vraag: wat wil je aan je huid veranderen? Mijn klant zou wel een ooglidcorrectie willen of toch liever een volledige facelift, grapt zij in mijn stoel. Of laten we de natuur gewoon haar gang gaan en raken we natuurlijk in verval. Want dat is het enige alternatief dat rest toch..?”
Dat vrouwen, en natuurlijk ook mannen, moeite hebben met ouder worden, dat weet Nadine natuurlijk al lang. “Ook al wordt het vaak weggelachen. Dat een esthetische ingreep vaak als enige oplossing wordt gezien, dat verbaast me eigenlijk ook niet. Nederlanders wordt nog steeds te weinig bijgebracht over wat we er allemaal zelf aan kunnen doen om zo lang mogelijk zo goed mogelijk geconserveerd te blijven.”
De feiten op een rij: vanaf je 21ste levensjaar neemt collageen met 1% af per jaar - ga je veel in de zon of onder de zonnebank en rook je? dan zal dit een stuk sneller gaan. “Met speciale behandeltechnieken, juist productgebruik en gezonde lifestyle tips helpen wij het collageen weer op te bouwen.”
Tussen het  30ste en het 40ste levensjaar verliest je lichaam 7 tot 9 kilogram spiervezels en helaas worden deze spiervezels omgezet in vet. “Met cryotherapie behandelen wij deze nieuwe probleemzones met veel succes.”
Tussen 40 en 50 jaar neemt het oestrogeen af, onze huid wordt dunner en kwetsbaarder, alle processen in de huid verlopen een stuk trager. “Bij Ambiance Beauty voeden wij de huid met de juiste bouwstoffen, zowel aan de buitenkant als van binnen uit, zodat hij zijn stevigheid en volume kan hervinden. Een sterke, gezonde huid heeft minder last van pigmentvorming en gesprongen adertjes.”
Bij Ambiance Beauty kunnen met fantastische producten en behandeltechnieken de huid weer optimaal in conditie gebracht worden en uw lichaamscontouren effectief verbeterd worden. Natuurlijk verval of tweede jeugd? Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis schoonheidsconsult. Telefoon: (015) 213 31 33. Internet: www.ambiancebeauty.nl. E-mail: info@ambiancebeauty.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12