Afbeelding

Raak je overtollige kilootjes snel en veilig kwijt bij ambiance beauty

lopende zaken

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty.

DELFT - Iedereen is lekker aan het bijkomen van de feestdagen. een heerlijke tijd met familie en vrienden. maar vooral ook een tijd van lekker eten en drinken. nadeel daarvan is natuurlijk, dat er dan wel wat overtollige kilootjes af moeten. “maar geen nood, want bij Ambiance Beauty in de Oude Kerkstraat 5 starten we vanaf half januari met een nieuwe revolutionaire afslankmethode. Met de Cryo 21 kunnen we uw probleemzones in een aantal behandelingen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen”, aldus Nadine. “Denk aan dat storende vetrandje over uw broeksrand of de kwabjes op de heupen, zadeltassen, onderkinnen. Tijdens de 30 minuten durende behandeling koelen we de huid terug naar
zo'n -4 graden Celcius, waardoor de vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Het resultaat: 2 tot 4 centimeter minder omvang in slechts één behandeling. Direct waarneembaar. De behandeling is pijnloos en veilig. Te mooi om waar te zijn? Bel snel voor een afspraak en kom het zelf ervaren op één van de vier open-deur-dagen en krijg 50 procent korting op uw eerste behandeling.”
De open-deur-dagen zijn op 13 en 14 januari en vervolgens op 20 en 21 januari. “Voor lezers van de krant Delft op Zondag hebben we een speciale actie”, vertelt Nadine. “Drie lezers van deze krant mogen de behandeling namelijk helemaal zelf uitproberen. Ze winnen een cadeaubon ter waarde van 100 euro, te besteden aan een Cryo 21-behandeling.” Het enige wat je hoeft te doen! een mailtje sturen met het antwoord op de vraag: waarom zou nu juist jij die behandeling nodig moeten hebben voor 2015. Of waarom heeft iemand anders die verdiend? Foto’s zijn ook welkom. De drie leukste inzendingen winnen de prijs! Reacties kunnen naar info@ambiancebeauty.nl. Telefoon: (015) 213 31 33. Internet: www.ambiancebeauty.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12