Afbeelding

DA Buitenhof gaat Delft mooier en gezonder maken

kijk op de wijk

Editie: Week 32, Jaargang 23 |

Een deel van het team van DA Buitenhof, met van links naar rechts Nadia, Linda, An, Dulcia, Katinka, Anouk en Jeroen.

DELFT – De vernieuwde DA Buitenhof aan de Vrijheidslaan 22 opent op woensdag 12 augustus om 9.00 uur de deuren. Volledig gerestyled en voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. De opening wordt gevierd met diverse activiteiten en kortingsacties. Er is op die dag van alles te beleven. Tijdens de openingsdagen, vijf dagen lang, is er de openingskorting van 25 procent – geldig op bijna het gehele assortiment. De eerste honderd betalende klanten ontvangen bovendien een goodiebag ter waarde van 50 euro. Verder worden je nagels gratis gelakt, kun je je laten opmaken en kun je supergezonde smoothies van Vitaminstore proeven!

De winkel DA Buitenhof ondergaat van binnen dus een ware metamorfose naar de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. Drogist Katinka de Blij vertelt: “In de nieuwe winkel staan beleving en service centraal. De klant kan hier ècht winkelen en de werelden beleven. Op deze beleving kunnen we goed inspelen door onze deskundigheid. Het bieden van goede service vonden wij altijd al belangrijk. En nu met het nieuwe winkelconcept kunnen we dit nog beter vorm geven. We kunnen de klant laten zien, proeven en ervaren en daarmee maken we het verschil.”
Binnen de wereld Fris is het vertrouwde drogisterij assortiment te vinden, met alles voor de persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die de klant helpen fit te worden en te blijven, met merken als Vitaminstore en Orthica. De beste merken voor cosmetica, verzorging en geuren vind je in de wereld Mooi. Hier staat verwennen en verleiden centraal, met merken als Paco Rabanne, Hugo Boss, Collistar en Calvin Klein. Telefoon: (015) 256 06 25.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12