Afbeelding

Sevenhills is lekker eten en drinken, maar dan in New York style

lopende zaken

Editie: Week 3, Jaargang 23 |

Sevenhills New York Bistro & Lounge moet de nieuwe publiekstrekker in het culturele uitgaansgebied van Delft worden.

DELFT – Genieten van lekker eten en drinken in New York style, dat kan tegenwoordig bij Sevenhills. Eigenaren van deze nieuwe gelegenheid zijn George en Monique Zevenbergen, bekend van Moodz Eten en Drinken aan de overkant. “Het blijven wel twee aparte concepten”, vertelt Zevenbergen. “Sevenhills doet denken aan de food-districten in New York, de voormalige meatpacking districten. Die pakhuizen zijn namelijk allemaal omgevormd tot restaurants en dat hebben we hier een beetje willen benaderen. Veel industrieel en oude muren beschilderd met graffiti. In een aparte ruimte in het restaurantgedeelte is er een fotoplaat met de skyline van New York en de Brooklyn Bridge.”
Sevenhills staat bekend om zijn Dry-Aged meat. “Voor de echte smaakbeleving moet vlees, net als vroeger gebruikelijk was, enkele weken rijpen. Nu doen we dat in een speciale koelcel. Dit wordt Dry-Aging genoemd”, aldus Zevenbergen. “Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en een intense smaak. Op de kaart van Sevenhills staan niet alleen maar vleesgerechten, maar ook verschillende vis en vegetarische gerechten. Of laat je verleiden door een proeverij van verschillende bites, kleine voor- en hoofdgerechtjes, onze complete platter exclusief op een grote robuuste houten plank.”
George en Monique Zevenbergen zijn ervan overtuigd dat je met de presentatie van het interieur, de kwaliteit van de keuken en de informele service op een geschikte locatie beschikt over de benodigde ingrediënten voor een compleet en eerlijk concept van deze tijd. “We proberen hiermee de gasten te laten zien dat dit restaurant een verlengstuk is van wie wij zijn.”
Zevenbergen verwacht veel van zijn nieuwe zaak. “Het is een concept dat je niet echt hebt in Delft”, zegt hij. “Op deze manier kunnen we Delft nog leuker maken. We zitten midden in het culturele uitgaansgebied van de stad, met het theater en de bioscoop om de hoek.” Telefoon: (015) 212 89 03. Internet: www.sevenhillsdelft.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12