Afbeelding

Kosteloos letselschade claimen

Ingezonden

DELFT - Veel mensen weten niet dat je bij letselschade recht hebt op een schadevergoeding. Als je een ongeval overkomt is dat al vervelend genoeg, het is dan fijn als je hulp krijgt bij de afwikkeling van de schade. Je wilt immers niet met de kosten blijven zitten. 

Ieder ongeval klein of groot is vervelend en zorgt voor ongemak, of het nu gaat om een auto-ongeluk met grote gevolgen, of veel voorkomende kleine ongelukjes. Denk maar aan de lelijke schaafwond en de kapotte kleding na het struikelen over dat scheve stoepje. Of dat ongelukje op het werk, waardoor het familieweekend afgezegd moest worden. De beet door de hond van de buurvrouw. Veel mensen weten niet dat ook deze schades kosteloos te verhalen zijn.

Kosteloos claimen
Dat claimen kost geen geld. Letselschadespecialist Chantal van den Berg-Flinterman van MRC Letselschade helpt graag kosteloos bij het verhalen van alle letselschades. Ze pakt de zaak met beide handen aan en ontzorgd. De claim wordt ingediend bij de aansprakelijke partij en ook de rekening van MRC Letselschade wordt vergoed.

“Ik weet dat letsel veel impact op iemands leven kan hebben. Het is zaak om juist dan hulp te bieden. De schade kan klein zijn, maar is altijd ongemakkelijk en onverwacht”, de grootte van de zaak maakt voor Chantal niet uit, het gaat haar om het bieden van de juiste hulp.

De weg naar de verzekeraar is vaak onduidelijk. En lang niet iedereen weet welke schadeposten geclaimd kunnen worden. “Daar starten mijn werkzaamheden”, zo vertelt Chantal. Net 30 geworden en naast haar juridische kennis in het bezit van een enorme schat aan ervaring in het letselschadevak.

Meer weten? Haar duidelijke website legt precies uit hoe zij te werk gaat, stapsgewijs en succesvol. Haar klanten zijn uitermate tevreden en vertellen dit door. “Van een klant komt een klant, dat is het mooiste compliment!”

mr. Chantal van den Berg
NIVRE Register- Expert

06- 4188 1838
info@mrcletselschade.nl
www.mrcletselschade.nl